Linux vs Windows:))
+6
max.@
rococo
Dima
Wasea
Abi
giku87
10 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Linux vs Windows:))
cine ce foloseste shi dece , sau ce ar dori sa foloseasca , shi ce ii incurca.Experienta Propriie?
giku87- Junior
-
Numarul mesajelor : 46
Varsta : 37
Data de inscriere : 27/01/2008
Re: Linux vs Windows:))
ce-i asta LINUX???
Abi- Bebe
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 35
Data de inscriere : 07/11/2007
Sistem de Operare Open Source
Sistem de Operare Open SourceAbi a scris:ce-i asta LINUX???
giku87- Junior
-
thnx...
Abi- Bebe
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 35
Data de inscriere : 07/11/2007
Linux dupa securitate/ Windows dupa practicabilitate!
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/11/2007
Linux e gooddd
cit am lucrat pe linux nu era nici o erroare ca la windows )) lucreaza ca ceasu, akuma kam papa mult 256 dar face shi daca te deprinzi shi faci tat ce trebu MErge de o placere:)))))))) Experienta love GnomeWasea a scris:Linux dupa securitate/ Windows dupa practicabilitate!
giku87- Junior
-
UBUNTU:)))
EU am folosit , am incercat toate Linuxurile, apropape , multe:) si mam oprit totushi la Ubuntu Interfata Gnome e cal mai userski shi e shi bun ca securitate
giku87- Junior
-
giku87 a scris:cit am lucrat pe linux nu era nici o erroare ca la windows )) lucreaza ca ceasu, akuma kam papa mult 256 dar face shi daca te deprinzi shi faci tat ce trebu MErge de o placere:)))))))) Experienta love GnomeWasea a scris:Linux dupa securitate/ Windows dupa practicabilitate!
Niciodata n-am lucrat la Linux dar din auzite e o sistema foarte buna.... Eu spre exemplu cu windows-u meu n-am probleme... De cind am kompul ista (mai 2007) am reinstalat sistema o data dar tot din cauza mea...
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Data de inscriere : 05/11/2007
MUSTDie
Wasea a scris:giku87 a scris:cit am lucrat pe linux nu era nici o erroare ca la windows )) lucreaza ca ceasu, akuma kam papa mult 256 dar face shi daca te deprinzi shi faci tat ce trebu MErge de o placere:)))))))) Experienta love GnomeWasea a scris:Linux dupa securitate/ Windows dupa practicabilitate!
Niciodata n-am lucrat la Linux dar din auzite e o sistema foarte buna.... Eu spre exemplu cu windows-u meu n-am probleme... De cind am kompul ista (mai 2007) am reinstalat sistema o data dar tot din cauza mea...
nea eu maniak , mereu ceva schimb, caut ceva mai perfect:)) da s deacord , linux e cam greu , chiar sa repari linux e tare greu pentru mine dar e ceva nou , shi ... mie interesant
giku87- Junior
-
Gheorghe, iaq tu mereu incerci ceva nou cu compu... maladetz!!!!!!!!!!!!!!!!
Tre sa faci vreo doua lectzii cu mine in Corel shi daq mai shtii shi ceva fotoshop - facem schimb de experientza!!!
Tre sa faci vreo doua lectzii cu mine in Corel shi daq mai shtii shi ceva fotoshop - facem schimb de experientza!!!
Dima- Admin
-
Numarul mesajelor : 278
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007
Unde niiii Artistizmu :)))??:))
Dima )) RAr foarte rar folosesc Photoshopu shi corelu:)))) Dac o sa avem ceva proiecte:)) impreuna facem:))shi schimb de expDima a scris:Gheorghe, iaq tu mereu incerci ceva nou cu compu... maladetz!!!!!!!!!!!!!!!!
giku87- Junior
-
giku87 a scris:Dima )) RAr foarte rar folosesc Photoshopu shi corelu:)))) Dac o sa avem ceva proiecte:)) impreuna facem:))shi schimb de expDima a scris:Gheorghe, iaq tu mereu incerci ceva nou cu compu... maladetz!!!!!!!!!!!!!!!!
Apropo, unde ai spus ca sta banneru vostru???? Pe centis.md?????
Dima- Admin
-
wubi ubuntu
incercti super deacu nu e nevoie de live cd , totul se instaleza ca si windows direct din mapa:) super:) , in rest e acelashi Ubuntu 7.10 (au adaugat un win instaler) Multumesc hackerilor din an 4
giku87- Junior
-
Deci aici vedem evident cum Giku vorbeste pe limba lui!!!
Apreciez foarte mult oamenii care se pricep in asta!! Chiar bravo Giku!
Apreciez foarte mult oamenii care se pricep in asta!! Chiar bravo Giku!
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
Ce ati face___???
Ce ati face___??? daca sar instala un control stric asupra licentei windows__??? ati cumpara? sau Treceti la linux? ce nu va atrage la linux???
giku87- Junior
-
Gasim noi solutii! Intotdeauna este cineva care pirateaza "Windows"-ul! Linux-ul nu e deloc accesibil! Cam cat la suta dintre calculatoare din Modlvoa au instalat Linux-ul??? 0.5, 1 ?? Prea putin ! NU stiu unde pot sa-l gasesc! Doar de la tine Giku! Insa daca ceva, nu cred ca e greu de "manevrat"! Nu am avut onoare sa-l probez!
rococo- King of forum
-
giku87 a scris:Ce ati face___??? daca sar instala un control stric asupra licentei windows__??? ati cumpara? sau Treceti la linux? ce nu va atrage la linux???
treb sani skimb ramu da nu pre am kapika la moment
max.@- Senior
-
Numarul mesajelor : 132
Data de inscriere : 02/02/2008
!)
eu am auzit multe despre linux dar ce pot spune eu despre el ca nu mam folosit de el niciodata .. am inteles ca e cu mult mai greu de folosit decit windows-ul si atita )
Trk- Pioner
-
Numarul mesajelor : 64
Data de inscriere : 25/03/2008
nu stiu cum tu Gheorghe, dar pina nu apare driver normal pt Canon-ul la Linux sau Free/Open BSD eu la ele nu trec
mai bine astept ReactOS inca vreun an....
mai bine astept ReactOS inca vreun an....
Shurick- Embrion
-
Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 21/01/2008
Oricum, ce nu ati spune si ce nu ati afirma, Windows '95 este cel mai bun
Pe vremurile lui era regele Sistemelor de Operare
Dima- Admin
-
Dima a scris:Oricum, ce nu ati spune si ce nu ati afirma, Windows '95 este cel mai bun
pentru asta respect oamenilor din departamentul marketing si vinzari de la Microsoft si spiritului de afaceri al lui Gates, Balmer si toata gashca lor care foarte bine stiu sa convinga oamenii practic cu orice pret
bine ca yahoo a ramas neatins de ei...
Shurick- Embrion
-
Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 21/01/2008
So sa meditam putzin: Linux-ul din punct de vedere al securitatzii. De ce Linuxul e ceva mai secure din acest punct de vedere, logic, ca e folosit intr-o proportzie mult mai mica decat Windows-u shi daca Linuxu ar fi dominant pentru utilizatori, iarashi logic ca o sa se schimbe proportziile de securitate, evident ca totzi mai multzi hackeri o sa se orienteze pe Linux, mai ales ca acesta e open source shi o sa fie ceva mai easy de hackuit , dar sa nu uitam ca sunt shi o serie de versiuni Linux, gen debian care nu mai e free, treb sa dai bani shi pe licentza acestuia ca shi cum ai procura un Windows. Sistemele open source sunt mai vulnerabile, decat cele licentziate. O groza de servere stau sub un sistem de operare linux, din motive de securitate dar shi de rapiditate, totushi microsoft-u nu sta degeaba shi au scos o serie de versiuni windows servers, de care au inceput sa se foloseasca lumea nefiind cu nimic mai prejos la performante decat sistemele linux, ba chiar din contra utilitatzi shi performantze ceva mai bune.
Shi sa nu uitam in ultimul rand: care dintre Linux sau Windows este mai user-friendly?!Eu personanl nu ma pronuntz pentru nici unu din ele, pentru ca mi se par destul de rezonabile ambele, dar un procentaj proeminent de utilizatori ar opta pentru Windows, shi mi se pare normal gaseshit mai multzi prienteni care au experientza de windows, decat cei care stau pe linux
In fine fiecare cu plusurile shi minusurile sale
Shi sa nu uitam in ultimul rand: care dintre Linux sau Windows este mai user-friendly?!Eu personanl nu ma pronuntz pentru nici unu din ele, pentru ca mi se par destul de rezonabile ambele, dar un procentaj proeminent de utilizatori ar opta pentru Windows, shi mi se pare normal gaseshit mai multzi prienteni care au experientza de windows, decat cei care stau pe linux
In fine fiecare cu plusurile shi minusurile sale
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 38
Data de inscriere : 02/11/2008
Si eu am auzit ca Linux-ul e mai bun. In primul rand, coeficientul de erori este egal cu zero. De alte avantaje inca n-am auzit. Insa nici nu pot sa fac comparatie intre aceste doua sisteme de operare, caci cunosc doar unul. Personal, mi-am achizitionat anul trecut un sistem Windows XP Home Edition, am dat 130$ pe el, si niciodata n-am avut probleme. Update mi se face permanent si gratis, pot scoate multe chestii interesante de pe microsoft.com, fara grija ca o sa am probleme din cauza nelicentierii programei. La inceputul anului 2008 am vrut sa trec la Vista, insa avea nevoie de pachetul Bussines, ce costa peste 200$. Insa nu asta m-a stopat, dar faptul ca nu eram sigur daca toate programele mele o sa fie compatibile cu acest sistem. Insa sunt convins ca peste 1 an, maximum 2, o sa trec neaparat la Vista. Fiindca imi place sa fiu in pas cu cele mai noi tehnologii, mai ales ce tine de computer.
Petruccio- VIP
-
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008
Petruccio a scris:Fiindca imi place sa fiu in pas cu cele mai noi tehnologii, mai ales ce tine de computer.
Atunci vezi ca se va lansa in 2010 Windows Seven
http://www.mariussescu.ro/2008/05/22/cum-va-arata-windows-seven/
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 38
Data de inscriere : 02/11/2008
Shmitt a scris:Petruccio a scris:Fiindca imi place sa fiu in pas cu cele mai noi tehnologii, mai ales ce tine de computer.
Atunci vezi ca se va lansa in 2010 Windows Seven
http://www.mariussescu.ro/2008/05/22/cum-va-arata-windows-seven/
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum