VreaU LA TEATRU!!!
+5
Livika
Platina
rococo
max.@
giku87
9 participanți
Pagina 1 din 1
VreaU LA TEATRU!!!
VreaU LA TEATRU!!!
giku87- Junior
-
Numarul mesajelor : 46
Varsta : 37
Data de inscriere : 27/01/2008
Re: VreaU LA TEATRU!!!
giku87 a scris:VreaU LA TEATRU!!!
o daa
vineri o sa fie kakota teatru:) luceafarul paremise!
piesa nu tsin minte dar!barbatu 6..si ceva de ani iubita vrio 16,fiul la barbat deosama ku mama la iubita inkurkatura kakiata asha ka poate ii interesant poftim.....
max.@- Senior
-
Numarul mesajelor : 132
Varsta : 33
Data de inscriere : 02/02/2008
Teatru si teatru... La opera ati fost vreodata?? La Aida de Verdi sau Carmen de Bizet? E ft frumos! Te duci acolo odata si devii mai rafinat!
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
stelistu a scris:Teatru si teatru... La opera ati fost vreodata?? La Aida de Verdi sau Carmen de Bizet? E ft frumos! Te duci acolo odata si devii mai rafinat!
numai daka....persona iubita va dori se paote de fakut un sacrificiu
max.@- Senior
-
Numarul mesajelor : 132
Data de inscriere : 02/02/2008
Serios merita incercarea ce pierdeti daca va duceti odata! Sau ma rog e posibil sa nu va placa! Exita oameni cu diefrite gusturi !! DAr e EXTREM de ROMANTIC
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
Opera e pentru suflete rafinate,acolo culegi strugurii si te imbeti cu arta...
am fost de nenumarate ori si da----intr-adevar merita!...si timpul,si gandurile,si suportarea ironiei si ignorantei unora!
am fost de nenumarate ori si da----intr-adevar merita!...si timpul,si gandurile,si suportarea ironiei si ignorantei unora!
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/11/2007
Eu ador teatrul,mai ales piesele cu o nuanta de comedie.La opera nu am fost,dar........nu-i tirziu.Oricum,p/u a pleca la opera trebuie o pregatire mai indelungata,atit morala cit shi de aspect.Trebuie de gandit la toate detaliile,in ce te imbraci,cu cine pleci,totushi e un loc rafinat shi..............
Livika- Senior
-
Numarul mesajelor : 101
Data de inscriere : 07/11/2007
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007
da de ce nu al romeo si julieta, eu miine ma duk sia stept ku nerabdare, filmul lam privit in mai multe variante dar mii foarte interesant sal vad de mai aproape in sens pe viu ku ajutorul actorilor
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Data de inscriere : 16/11/2007
Mîine la teatrul satiricus se va derula comedia "Maimutza în baie". Veniţi! E la ora 18.00
DDD_20- Junior
-
Numarul mesajelor : 49
Varsta : 36
Data de inscriere : 23/11/2007
DDD_20 a scris:Mîine la teatrul satiricus se va derula comedia "Maimutza în baie". Veniţi! E la ora 18.00
si cum ti s-a parut spectacolul?
interesant?
dumi- Pioner
-
Numarul mesajelor : 51
Data de inscriere : 03/02/2008
dumi a scris:DDD_20 a scris:Mîine la teatrul satiricus se va derula comedia "Maimutza în baie". Veniţi! E la ora 18.00
interesant?
se putea si mai bine... Data trecută a fost mult mai super... Si dragoste, si comedie, super! Dar acum...nu foarte, dar nici prea... Data viitoare o să dăm peste ceva mai bun... Da?
Şi ţie, Dumi, cum, ţi-a plăcut?
DDD_20- Junior
-
DDD_20 a scris:dumi a scris:DDD_20 a scris:Mîine la teatrul satiricus se va derula comedia "Maimutza în baie". Veniţi! E la ora 18.00
interesant?
se putea si mai bine... Data trecută a fost mult mai super... Si dragoste, si comedie, super! Dar acum...nu foarte, dar nici prea... Data viitoare o să dăm peste ceva mai bun... Da?
Şi ţie, Dumi, cum, ţi-a plăcut?
pai ce sa spun intr-adevar visul unei nopti de vara a fost mai interesant (nu doar din cauza comediei de pe scena, ci si din sala, tii minte la ce ma refer), si-apoi maimuta asta in baie avea un dublu aspect , unul filosofic - adica evolutia vietii si sensul ei, ai al doilea aspect, cel politic - daca ai observat prin fraza ceea ca "...fara maimuta nu putem intra nici in nato nici in ue" . in general normal, dar se putea si mai bine
dumi- Pioner
-
Numarul mesajelor : 51
Data de inscriere : 03/02/2008
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007
mie personal maimutza nu mi-a inspirat aşa speranţe... M-a făcut însă să înţeleg de ce oamenii nu sunt animale... Pentru că printre oameni există maimutze... (manipulate de alţii interesaţi sau care se maimutzaresc pentru ca perceperea democraţiei este greşită)god_father a scris:...am fost pe 9 martie la teatru "Maimuta in jacuzzi", mai ce teatru bun, atitea aspecte, atitea teme...dupa ce am privit acea maimuta speranta ca vom intra si noi in UE iarasi mi sa infiltrat in suflet....
DDD_20- Junior
-
Toată lumea la "Salvaţi America" duminică, la teatrul "Satiricus"
DDD_20- Junior
-
Subiecte similare
» Cine as vrea sa fiu cand o sa cresc "mare"?
» Vreau peste hotare!
» 'vreau la colegiu' VS 'mai vrau odihna'
» Vreau zeama...cine ma poate ajuta???
» Vreau peste hotare!
» 'vreau la colegiu' VS 'mai vrau odihna'
» Vreau zeama...cine ma poate ajuta???
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum