Caracterizarea femeii !
+5
amore
Shmitt
Petruccio
adriancik92
rococo
9 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Caracterizarea femeii !
Platina a scris:l-ai văzut tu? m-ai şocat cu ''obiecţia'' ta... Şi adică cum,apreciezi un animal după standartele umane? mda,logica ţi-a lipsit aici,fără supărare...god_father a scris:Platina a scris:Pisicul meu....bine,nu e lucruPetruccio a scris:Există în lumea asta măcar un lucru ideal?
pisiku tau e gras asa k chiar sa fost lucru nu era sa fie ideal
da lam vast...chiar tu mi lai aratat..te lasa memoria si ce dakai animal? nu paote fi gras???de unde ai mai luato si pe asta?
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Varsta : 33
Data de inscriere : 20/11/2007
rococo a scris:HAaaaHA, eee bine hai sa nu ne referim chiar la toate!! DAr pana la urma comparatia e beton !! Ft haioasa!!god_father a scris:frumos si adevaratrococo a scris:apropo ia uitati-va mai jos in imagine in dreapta cu vaca aia, citit comentariul!! Am pufnit in ris )))))))))))!
tot cu cracterizarea femeii!
aici nu pot sa nu fiu daekord ku tine...mai sunt femei care cind vii beat akasa -- tak...uite aestea is femei de aur
god_father- VIP
-
god_father a scris:rococo a scris:HAaaaHA, eee bine hai sa nu ne referim chiar la toate!! DAr pana la urma comparatia e beton !! Ft haioasa!!god_father a scris:frumos si adevaratrococo a scris:apropo ia uitati-va mai jos in imagine in dreapta cu vaca aia, citit comentariul!! Am pufnit in ris )))))))))))!
aici nu pot sa nu fiu daekord ku tine...mai sunt femei care cind vii beat akasa -- tak...uite aestea is femei de aur
cred k orice barbat si-ar dori asa femeie..
dar si orice femeie isi doreste un barbat care sa nu vina beat acasa..
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
adriancik92 a scris:god_father a scris:rococo a scris:HAaaaHA, eee bine hai sa nu ne referim chiar la toate!! DAr pana la urma comparatia e beton !! Ft haioasa!!god_father a scris:frumos si adevaratrococo a scris:apropo ia uitati-va mai jos in imagine in dreapta cu vaca aia, citit comentariul!! Am pufnit in ris )))))))))))!
ei din kind in kind tot trebu..kapoi na sa aiba de ce sa te certe
god_father- VIP
-
god_father a scris:adriancik92 a scris:god_father a scris:rococo a scris:HAaaaHA, eee bine hai sa nu ne referim chiar la toate!! DAr pana la urma comparatia e beton !! Ft haioasa!!god_father a scris:frumos si adevaratrococo a scris:apropo ia uitati-va mai jos in imagine in dreapta cu vaca aia, citit comentariul!! Am pufnit in ris )))))))))))!
ei din kind in kind tot trebu..kapoi na sa aiba de ce sa te certe
e adevarat k orice relatie trebuie sa aiba din cand in cand sare si piper..dar anyway.. asta nu inseamna k trebuie sa vii bat acasa
certurile pot fi si de fatada mai mult caci apoi orikum impakarile sunt cele mai dulci..
-
raspuns
nu poti caracteriza ,, obiectul,, femeia spunind ca aceste caracteristici le au toate, nusitu daca pe parcursul deja a multor ani ca chiar as putea sa va mentionez si pe voi baietii de pe forum aveti intre 16-21,22 ani nu ati observat ca absolut toate fetele sunt diferite, si sau facut acele caracteristici, sorry ca poate nu ma exprim corect, no ofence, dar barbatul invidiaza femeia, luind in consideratie ca acesta nu poate face aproape jumate din ce paote femeia, sorry dar chiar de ,, comduceti lumea,, in spatele vostru mereu este o femeie care va mai sfatuie si fara de care nu ati mai fii aceea BARBATI,
p.s. no ofence, e doar parerea mea
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Data de inscriere : 16/11/2007
ingeras a scris:nu poti caracteriza ,, obiectul,, femeia spunind ca aceste caracteristici le au toate, nusitu daca pe parcursul deja a multor ani ca chiar as putea sa va mentionez si pe voi baietii de pe forum aveti intre 16-21,22 ani nu ati observat ca absolut toate fetele sunt diferite, si sau facut acele caracteristici, sorry ca poate nu ma exprim corect, no ofence, dar barbatul invidiaza femeia, luind in consideratie ca acesta nu poate face aproape jumate din ce paote femeia, sorry dar chiar de ,, comduceti lumea,, in spatele vostru mereu este o femeie care va mai sfatuie si fara de care nu ati mai fii aceea BARBATI,
bravo Lenutza..
-
Dacă eşti tipul de persoană care într-o replică nu vede esenţialul,dar se apucă să accentueze partea ilogică,atunci...nu mai comentez.god_father a scris:
da lam vast...chiar tu mi lai aratat..te lasa memoria si ce dakai animal? nu paote fi gras???de unde ai mai luato si pe asta?
Să-ţi fac jocul: ai văzut şi tu boticul lui într-o poză în nu'ş ce an ,acu motanul e bine merci şi nu e deloc gras
YOO-HOOO,acum pisicul meu e ideal şi după criteriile tîmpite a unui individ ce consideră că animalele trebuie să fie anorexice...
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/11/2007
1: da,toate fiinţele de pe planetă sunt diferite cel puţin după ADNingeras a scris:nu poti caracteriza ,, obiectul,, femeia spunind ca aceste caracteristici le au toate, nusitu daca pe parcursul deja a multor ani ca chiar as putea sa va mentionez si pe voi baietii de pe forum aveti intre 16-21,22 ani nu ati observat ca absolut toate fetele sunt diferite, si sau facut acele caracteristici, sorry ca poate nu ma exprim corect, no ofence, dar barbatul invidiaza femeia, luind in consideratie ca acesta nu poate face aproape jumate din ce paote femeia, sorry dar chiar de ,, comduceti lumea,, in spatele vostru mereu este o femeie care va mai sfatuie si fara de care nu ati mai fii aceea BARBATI,
2: toate femeile au suficiente caracteristici comune pentru ar putea fi puse într-o categorie
3: bărbaţii nu invidiază femeile
4: bărbaţii conduc lumea ,iar în spatele lor de cele mai multe ori sunt femei cu 20 de ani mai tinere bune doar pentru a le satisface necesităţile
5:şi cel mai important,''caracteristica'' de mai sus e o caterincă,ceva la mişto,nu trebuia s-o iei la serios şi să mai aduci argumente contrarii,eronate de altfel...
acum îţi zic ţie ''no ofence'',doar că ai fost mult,dar mult prea subiectivă şi oarecum infantilă ...
Platina- Veteran
-
Mda Platina, n-ai facut vreo scoala de filosofie ?? Ft bine gandesti, sunt de total acord cu tine in punctele 1,2,3, desi trebuiau aduse si unele argumente, cred... dar punctul 4, desi pare paradoxal, nu pot sa-i dau dreptate in totalitate, sa nu uitam de sotiile grijulii, adica doamnele presedintilor, ministrilor, bancherilor, sau fotbalistilor, de ce nu?? Apropo jumatate din fotbalisti isi aleg echipa in dependenta de ce vrea sotia, sau de sfaturile sale, v-o spun pt ca urmaresc stirile din fotbal !!! Despre presedinti , o putem mentiona pe sotia lui Ronald Reagan, Nancy, care a avut un rol crucial in diplomatia america a anilor '80... Lora Bush, care mai calma putin spiritele dupa gafele sotului sau, care a devenit presedinte HIHI ! Sa vedem ce va fi cu Michelle Obama...director de spital! Eu pun pariu ca va fi cea mai influenta prima doamna din istoria SUA !!
desigur sunt exceptii, totusi punctul 4 trebuie revizuit !
despre punctul 5... fetele au vrut doar sa apere onoarea fetelor...
FARA SUPARARE , dar sunt mai optimiste ca tine Platina !
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
Eu vorbeam de majoritate,nu de excepţii,asta vis-a-vis de femeile din spatele bărbaţilor...Şi adică cum?dacă bărbatul a făcut ceva relevant,asta e datorită soţiei?da,ea are grijă de el,dar nu înseamnă că-i bagă inteligenţa prin urechi...rococo a scris:Mda Platina, n-ai facut vreo scoala de filosofie ?? Ft bine gandesti, sunt de total acord cu tine in punctele 1,2,3, desi trebuiau aduse si unele argumente, cred... dar punctul 4, desi pare paradoxal, nu pot sa-i dau dreptate in totalitate, sa nu uitam de sotiile grijulii, adica doamnele presedintilor, ministrilor, bancherilor, sau fotbalistilor, de ce nu?? Apropo jumatate din fotbalisti isi aleg echipa in dependenta de ce vrea sotia, sau de sfaturile sale, v-o spun pt ca urmaresc stirile din fotbal !!! Despre presedinti , o putem mentiona pe sotia lui Ronald Reagan, Nancy, care a avut un rol crucial in diplomatia america a anilor '80... Lora Bush, care mai calma putin spiritele dupa gafele sotului sau, care a devenit presedinte HIHI ! Sa vedem ce va fi cu Michelle Obama...director de spital! Eu pun pariu ca va fi cea mai influenta prima doamna din istoria SUA !!
Ce are optimismul cu toată treaba asta? Hai mă Rococo să nu mă enervez şi pe tine
Platina- Veteran
-
P.S....am uitat să mă expun pe baza soţiilor de preşedinţi...asta e datoria lor de a face ceva ,cum ţine şi de datoria preşedintelui să aibe o familie sănătoasă,că de nu încrederea populaţiei va scădea.Aici e vorba de politică,nu de cît de bună sau rea e femeia din spatele nu ştiu cui.
Platina- Veteran
-
no comment
-
Au fost si sotii rele de oameni importanti ...
Apropo de optimism... eu am avut in vedere ca Adriancik si ingeras mai cred in onoarea lor de FETE, mai cred* ca exista si fete inteligente, sigure pe sine, ambitioase (*nu va temeti nu pun la indoiala asta), in vreme ce tu.. nu prea amintesti la aceasta categorie de fete... nu te mai sfiesti sa le pui si pe ele in calcul ...SE PARE ca lipseste in tine optimismul ala de a crede ca si o fata poate reusi in viata Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun ...
Apropo de optimism... eu am avut in vedere ca Adriancik si ingeras mai cred in onoarea lor de FETE, mai cred* ca exista si fete inteligente, sigure pe sine, ambitioase (*nu va temeti nu pun la indoiala asta), in vreme ce tu.. nu prea amintesti la aceasta categorie de fete... nu te mai sfiesti sa le pui si pe ele in calcul ...SE PARE ca lipseste in tine optimismul ala de a crede ca si o fata poate reusi in viata Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun ...
rococo- King of forum
-
Watch this:
Daca te uiti la clipul asta...poti sa ii dai dreptate 100 % lui Platina !! Culmea prostiei !
Daca te uiti la clipul asta...poti sa ii dai dreptate 100 % lui Platina !! Culmea prostiei !
rococo- King of forum
-
rococo a scris:
beahhh...ujasna...
-
Eu cred că-i proastă, voi de ce părere sunteţi?
Petruccio- VIP
-
Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 18/11/2008
Platina a scris:Dacă eşti tipul de persoană care într-o replică nu vede esenţialul,dar se apucă să accentueze partea ilogică,atunci...nu mai comentez.god_father a scris:
Să-ţi fac jocul: ai văzut şi tu boticul lui într-o poză în nu'ş ce an ,acu motanul e bine merci şi nu e deloc gras
YOO-HOOO,acum pisicul meu e ideal şi după criteriile tîmpite a unui individ ce consideră că animalele trebuie să fie anorexice...
mai platina tu teai gindit vreodata ce timpenii es din tine...?...daka e motan nu poate fi gras?...ei lasa sati fie si ideal, numai dami pace...daka ai observat am fakut o pauza, nu am prea aparut pe forum, am stat pe altele unde nu sunt asa domnisoare kare sati komenteaze tot cuvintelu, skrieti si tu opinia si mai dute siti cauta de treaba, k kiar ma incepi a enerva...
god_father- VIP
-
dasda
si pentru cei ce au intrebat daka este persoana ideala...sa stiti k este, e persoana pe care o sa o iubiti si impreuna cu care veti creste kopii vostri...uite acea persoana pentru voi va fi ideala...
god_father- VIP
-
god_father a scris:si pentru cei ce au intrebat daka este persoana ideala...sa stiti k este, e persoana pe care o sa o iubiti si impreuna cu care veti creste kopii vostri...uite acea persoana pentru voi va fi ideala...
+1
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Data de inscriere : 05/11/2007
god_father a scris:si pentru cei ce au intrebat daka este persoana ideala...sa stiti k este, e persoana pe care o sa o iubiti si impreuna cu care veti creste kopii vostri...uite acea persoana pentru voi va fi ideala...
sunt de acord.. fiindca daca o sa iubesti cu adevarat chiar si daca ambii o sa aiba ceva neajunsuri impreuna se vor cizela
-
Hai că repet...Caracterizarea era o caterincă! Ce treabă are în asta onoarea?Dacă te iei după principiul ăsta,atunci blondele ar trebui să facă greva foamei pentru a se scoate din uz bancurile cu ''prezenţa'' lor.rococo a scris:Au fost si sotii rele de oameni importanti ...
Ce are optimismul în asta?Ce are ambiţia?...
Plus la asta ,în caracterizarea sus-plasată nu se zice nimic de rău,pe cînd Îngeraş a sărit ca arsă,că femeia e ''obiect'' de nu ştiu ce.Ea a luat mult prea la serios,pe cînd(tot obosesc repetînd)---e o CATERINCĂ!
punct că neuronii mi se agită
Platina- Veteran
-
Culmea culmilor... adică tu,după ce-mi vii cu aberaţia cum că motanul meu e gras şi de aia nu poate fi ideal,ulterior îmi spui contrariul?god_father a scris:
mai platina tu teai gindit vreodata ce timpenii es din tine...?...daka e motan nu poate fi gras?...ei lasa sati fie si ideal, numai dami pace...daka ai observat am fakut o pauza, nu am prea aparut pe forum, am stat pe altele unde nu sunt asa domnisoare kare sati komenteaze tot cuvintelu, skrieti si tu opinia si mai dute siti cauta de treaba, k kiar ma incepi a enerva...
hai că eşti tare,nu numai la agramaţie dar şi la lipsa de sens...De treabă îmi caut,nu-ţi fă griji şi nu te enerva că face rău la ficat!
Platina- Veteran
-
Platina a scris:Culmea culmilor... adică tu,după ce-mi vii cu aberaţia cum că motanul meu e gras şi de aia nu poate fi ideal,ulterior îmi spui contrariul?god_father a scris:
hai că eşti tare,nu numai la agramaţie dar şi la lipsa de sens...De treabă îmi caut,nu-ţi fă griji şi nu te enerva că face rău la ficat!
da nu de alta da incepi sa ma zai... stoo ca ku oameni kare nus prea sanatosi cel mai bine e sa fii deakord..
god_father- VIP
-
totusi nimeni si nimik nu este perfect...fiindca noi mereu tindem spre perfectiune
-
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum