Doamne ce prostie! Din nou, acelasi brad...
+3
Petruccio
god_father
rococo
7 participanți
Pagina 1 din 1
Doamne ce prostie! Din nou, acelasi brad...
Ceea ce se intampla in politica md este prostesc comic dar si o tragedie nationala! pt ca ne demonstreaza ca guvernantii astia nu stiu altceva decat sa se joace cu bradul!!! Care e problema daca primarul mai instaleaza un brad in parcul stefan cel mare?? Care e problema daca primarul sa duce sa dea cadouri la niste copii orfani??? Ar trebui sa te legi de revizie sau ca bomboanele n-au acte ????????????????????????????????????????? Este strigator la cer! Ar trebui sa ne intrebam creaturile astea sunt oameni ! N-au judecata !! Gndesc ca niste maimute! Cred ca Voronin si compania apartin unei alt specii. Omul normal e homo-sapiens!
Ei sunt "homo" - ca arata ca oameni si.... ia dati-mi voi o idee sa denumesc specia asta! "penurie" de muza.
a propos "sapiens" inseamna intelepciune!
Ei sunt "homo" - ca arata ca oameni si.... ia dati-mi voi o idee sa denumesc specia asta! "penurie" de muza.
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/11/2007
Re: Doamne ce prostie! Din nou, acelasi brad...
rococo a scris:Ceea ce se intampla in politica md este prostesc comic dar si o tragedie nationala! pt ca ne demonstreaza ca guvernantii astia nu stiu altceva decat sa se joace cu bradul!!! Care e problema daca primarul mai instaleaza un brad in parcul stefan cel mare?? Care e problema daca primarul sa duce sa dea cadouri la niste copii orfani??? Ar trebui sa te legi de revizie sau ca bomboanele n-au acte ????????????????????????????????????????? Este strigator la cer! Ar trebui sa ne intrebam creaturile astea sunt oameni ! N-au judecata !! Gndesc ca niste maimute! Cred ca Voronin si compania apartin unei alt specii. Omul normal e homo-sapiens!
frumos zis..eu te sustin
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007
Petruccio- VIP
-
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008
rococo a scris:Ceea ce se intampla in politica md este prostesc comic dar si o tragedie nationala! pt ca ne demonstreaza ca guvernantii astia nu stiu altceva decat sa se joace cu bradul!!! Care e problema daca primarul mai instaleaza un brad in parcul stefan cel mare?? Care e problema daca primarul sa duce sa dea cadouri la niste copii orfani??? Ar trebui sa te legi de revizie sau ca bomboanele n-au acte ????????????????????????????????????????? Este strigator la cer! Ar trebui sa ne intrebam creaturile astea sunt oameni ! N-au judecata !! Gndesc ca niste maimute! Cred ca Voronin si compania apartin unei alt specii. Omul normal e homo-sapiens!
pai vezi k bradul primariei ajunses pana la straseni la o casa-internat...
deja cand vad asa scenarii nici nu ma mai mir.. k din partea conduceri te poti astepta la orice..
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
''cempion mira''Petruccio a scris:http://play.md/video/2a3a0a94-19f7-4550-94b6-dc08cce60a69
Jos politia!
mi-e silă !
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Data de inscriere : 15/11/2007
Mdaa, ma mir ca nu l-au dus la puscarie!! Eu sincer credeam ca o sa-l impuste dupa asta!! Iace paradox... sa fure bomboanele la copii orfani pot, dar sa puna niste betivani la respect- nu pot !!1 HA--- HA ---HA*.
*-CU ironie
*-CU ironie
rococo- King of forum
-
Aha, in caz ca-l gaseste vinovat, o sa-i dea pana la 2 ani de puscarie! Sarmanul...Platina a scris:''cempion mira''Petruccio a scris:http://play.md/video/2a3a0a94-19f7-4550-94b6-dc08cce60a69
Jos politia!
mi-e silă !
Petruccio- VIP
-
off
pew mine isorioara asta ma scos din sarite , nu stiam ce sa spun,
hai ca faptul ca a fost aresta t bradu si apoi dus la o casa internat nu e tot, dupa aia Chirtoaca a vrut sa duk acestor kopii si cadouri dar politia iarasi nu ia permis, e o prostie care nu e in putinta mea de a fi perceputa,
unde am ajuns lume, degradare totala
hai ca faptul ca a fost aresta t bradu si apoi dus la o casa internat nu e tot, dupa aia Chirtoaca a vrut sa duk acestor kopii si cadouri dar politia iarasi nu ia permis, e o prostie care nu e in putinta mea de a fi perceputa,
unde am ajuns lume, degradare totala
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Data de inscriere : 16/11/2007
Unde am ajuns? Noi am ajuns acolo unde am şi vrut. "Rahatul" în care ne aflăm noi la moment (poporul moldav) ni l-am creat cu propriile mâini. Vinovaţi suntem tot noi, deoarece nu vrem să schimbăm destinul ţării noastre, preferând sa trăim aşa şi să ne jăluim permanent că nu ne ajung bani, pe când nimeni nu face nici un pas către "frumos". Înţeleg, de vină e şi politica ce a dominat în ţara noastră, în timp ce făceam parte din U.R.S.S., însă gata...au trecut aproape două decenii. Să privim într-o direcţie cu Europa, nu să ne facem prieteni ruşi şi să vorbim în limba rusă când printre 10 moldoveni stă un rus. Atunci va dispărea şi toată corupţia asta, căci lumea va gândi altfel, iar noi, oamenii de rând, constituim poporul nostru, dar nu porcii ăştia de poliţai.
[censored]
Mă scuzaţi.
[censored]
Mă scuzaţi.
Petruccio- VIP
-
eu sper k alegerile din 2009 vor schimba ceva spre bine
-
Cine din administratorii site-ului a scris "Censored" în loc de "[censored]"? Mai bine aţi face ceva ca să se folosească un limbaj frumos şi inteligent pe forum, dar nu să "acoperiţi" cuvinte care nici nu sunt in limba romană.
Petruccio- VIP
-
Petruccio a scris:Cine din administratorii site-ului a scris "Censored" în loc de "[censored]"? Mai bine aţi face ceva ca să se folosească un limbaj frumos şi inteligent pe forum, dar nu să "acoperiţi" cuvinte care nici nu sunt in limba romană.
Sunt gata să-ţi ascult toate ideile!
Iar cuvîntul de care ai în vedere îl pot atesta ca un neologism dacă te aranjează aşa...
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Data de inscriere : 05/11/2007
-
Ai putea fix aşa să faci la cuvintele ce sunt scrise cam de tipul următor: in loc de "c" folosesc "k", şi altele. Eu spre exemplu nu întotdeauna înţeleg ce vrea să spună un oarecare utilizator de pe forum, anume din cauza asta. Scrieţi vă rog frumos cuvintele aşa cum le scrieţi la lecţia de limba română, dar nu în limbajul "internetului".
Petruccio- VIP
-
Petruccio a scris:Ai putea fix aşa să faci la cuvintele ce sunt scrise cam de tipul următor: in loc de "c" folosesc "k", şi altele. Eu spre exemplu nu întotdeauna înţeleg ce vrea să spună un oarecare utilizator de pe forum, anume din cauza asta. Scrieţi vă rog frumos cuvintele aşa cum le scrieţi la lecţia de limba română, dar nu în limbajul "internetului".
o să încercăm să ţinem cont de sfatul tău
cel puţin eu
-
Petruccio a scris:Ai putea fix aşa să faci la cuvintele ce sunt scrise cam de tipul următor: in loc de "c" folosesc "k", şi altele. Eu spre exemplu nu întotdeauna înţeleg ce vrea să spună un oarecare utilizator de pe forum, anume din cauza asta. Scrieţi vă rog frumos cuvintele aşa cum le scrieţi la lecţia de limba română, dar nu în limbajul "internetului".
Crezi că n-am cu ce mă ocupa înafară de aceea ca să corectez toate cuvintele? Eu doar nu-s Corghencea... Cred că această adresare a fost pentru toţi utilizatorii acestui forum... Sper să te audă!
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Data de inscriere : 05/11/2007
Interesant ce cuvant a scris petruccio Joke ! Nu inteleg care e problema cuvantului ala !
Dar o buna metoda de camuflare e sa scrii asha: FCUK OFF ! Hai ca imi fac un tricou cu mesajul:
*FCUK OFF* COMUNISM ! Ce societate penibila...
Dar o buna metoda de camuflare e sa scrii asha: FCUK OFF ! Hai ca imi fac un tricou cu mesajul:
*FCUK OFF* COMUNISM ! Ce societate penibila...
rococo- King of forum
-
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum