Pare mai interesant
5 participanți
Pagina 1 din 1
Pare mai interesant
In ultimul timp imi pare forumul maiinteresant...voi ce ziceti?
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Varsta : 33
Data de inscriere : 20/11/2007
Re: Pare mai interesant
normal că e mai interesant,certurile noastre cît fac
O mare parte a vieţii forumului în perioada asta de revenire se datorează Adrianei,de-acum ceilalţi mai lenevesc ei...
O mare parte a vieţii forumului în perioada asta de revenire se datorează Adrianei,de-acum ceilalţi mai lenevesc ei...
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/11/2007
Platina a scris:normal că e mai interesant,certurile noastre cît fac
mda.. intradevar e o fetitza de puff , uite cine intradevar trebuie sa fie moderator...si Rococo tot e bravo..sincer sa fiu imi place skimbarea (sper k intzelegi ce am in vedere)
god_father- VIP
-
Aporpo ce certurle voastre, intr-adevar animeaza forumul ! Suneti bravo !!!Platina a scris:normal că e mai interesant,certurile noastre cît fac
mersi slavic pt sustinere !
Ia sa vedeti ce post va fac eu acum...
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
rococo a scris:Aporpo ce certurle voastre, intr-adevar animeaza forumul ! Suneti bravo !!!Platina a scris:normal că e mai interesant,certurile noastre cît fac
mersi slavic pt sustinere !
Ia sa vedeti ce post va fac eu acum...
da karei postu k nu prea ma prind?
P.S. da eu nu ma cert ku ea special k sa fak postu mai interesant..la noi asta vine din suflet si de aia sii interesant pentru kai adevarat......
god_father- VIP
-
Ala cu cuplul Daca e sexy sau nu.. sau cat de demodati sunt moldoveniigod_father a scris:
da karei postu k nu prea ma prind?
P.S. da eu nu ma cert ku ea special k sa fak postu mai interesant..la noi asta vine din suflet si de aia sii interesant pentru kai adevarat......
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
da intradevar e mai nostim si nu prin certuri, dar prin ,, daruire de sine,, adika suflet in orice scrie lumea, si subiectele sunt mai intersante si aktuale
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Data de inscriere : 16/11/2007
mersi mult Platina si god_father....
din pakate am fost absenta cateva zile dar acum deja totul a revenit la normal..
din pakate am fost absenta cateva zile dar acum deja totul a revenit la normal..
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum