Certurile si consecintele acestora
3 participanți
Pagina 1 din 1
Certurile si consecintele acestora
asa, ce certuri ati avut, ca stiu ca toata lumea makar o data da sa certat pe cinste, si ku ce sa finisat acea cearta , ku pacea sau ku okiu vinat
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/11/2007
Re: Certurile si consecintele acestora
ingeras a scris: asa, ce certuri ati avut, ca stiu ca toata lumea makar o data da sa certat pe cinste, si ku ce sa finisat acea cearta , ku pacea sau ku okiu vinat
niciodata nu m-am certat in asa hal incat sa ajung pana la ochiiul vanat sau o paruiala ca intre fete :d..
prefer sa las de la mine dekat cearta sa genereze un vulkan..
prefer sa imi apar drepturile cu cuvantul si nu cu bataia
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
adriancik92 a scris:ingeras a scris: asa, ce certuri ati avut, ca stiu ca toata lumea makar o data da sa certat pe cinste, si ku ce sa finisat acea cearta , ku pacea sau ku okiu vinat
niciodata nu m-am certat in asa hal incat sa ajung pana la ochiiul vanat sau o paruiala ca intre fete :d..
iii....este o vorba kam urita dar adevarata...daka te certi in ziua nuntii...atunci tot restul vietii va fi ka sexul dupa cearta
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Varsta : 33
Data de inscriere : 20/11/2007
god_father a scris:adriancik92 a scris:ingeras a scris: asa, ce certuri ati avut, ca stiu ca toata lumea makar o data da sa certat pe cinste, si ku ce sa finisat acea cearta , ku pacea sau ku okiu vinat
iii....este o vorba kam urita dar adevarata...daka te certi in ziua nuntii...atunci tot restul vietii va fi ka sexul dupa cearta
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum