Forumul elevilor din Colegiul Financiar-Bancar
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Staruri... ce sa spui!!?

+4
Wasea
n_p
Romka
Victoria
8 participanți

In jos

Staruri... ce sa spui!!? Empty Staruri... ce sa spui!!?

Mesaj  Victoria Sam Noi 10, 2007 2:08 am

E si normal ca show-biz-ul moldovenesc sa fie la un nivel destul de "jos", dar cu toate astea starurile moldovenesti, se descurca, gasesc ei modalitati de a face bani! Si chiar buni de tot!
E bine sa fii un star, dar si mai bine sa ai calitati de star!!!! afro
Victoria
Victoria
Tricky-Vicky

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 34
Data de inscriere : 05/11/2007

Sus In jos

Staruri... ce sa spui!!? Empty Re: Staruri... ce sa spui!!?

Mesaj  Romka Sam Noi 10, 2007 3:00 pm

Vai, vai, vai! Cine ne-a scris noua? Oare sa fie chiar Victoria? Very Happy Cool
Si inca ce tema, ai propus tu draga: staruri! Nu ziceam eu vineri, cand stateam linga tine, ca poate nish prin cap nu-mi trece ca stau linga o viitore Hollywood star! Laughing Si dupa cum vad, toate lucrurile vorbesc despre asta. Vica, da poate de azi inainte o sa ma adresez la tine cu Dumneavoastra? Razz

Da referitor la tema ta, ce sa zic... sunt si la noi clasnyi cintarets: iaca de exemplu Dan Balan si cu ex O-Zone, au inceput aici, apoi au cucerit Rominia si apoi intrega lume. Milions of $$$, credeti-ma. Pavel Stratan si cu Cleopatra au contracte incheiate cu case de discuri chiar si in Japonia deja. Asta o stiu sigur. Daaa... ce sa zicem de Natalia Gordienko, care are vreo 23, pare-mi-se, da o cistigat un concurs cu priz de 50.000$. Asa ca tat secretu-i in vointsa si cap.

Asa ca Vica, tat la tine-i posibil. Eu iti tin pumnii, si zi dac ai nevoie de ajutor. Eu cred in tine. Parca ma vad pestre vreo 10 ani, stind la kinoteatru Patia cu sotsia is copchilashii, privind un block-baster unde in glavnyi roli e nimeni altcineva decit Victoria Maxim...
Romka
Romka
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007

http://www.gpiholding.com/

Sus In jos

Staruri... ce sa spui!!? Empty uhti

Mesaj  n_p Lun Noi 12, 2007 3:37 pm

ma skuzati dar, "intrebarea vina n-are" dar ce in Moldova sunt vedete? Shocked eu am auzit ...aici pe la noi ...k ozone are ceva cu Moldova.......dar shi aceea vad k o dau de gol................ Suspect
n_p
n_p
Pioner
Pioner

feminin
Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 10/11/2007

Sus In jos

Mesaj  Wasea Lun Noi 12, 2007 11:55 pm

fac sh ai noshti bani bunicei...
Wasea
Wasea
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj  Victoria Mar Noi 13, 2007 1:04 am

Romka a scris:Vai, vai, vai! Cine ne-a scris noua? Oare sa fie chiar Victoria? Very Happy Cool
Si inca ce tema, ai propus tu draga: staruri! Nu ziceam eu vineri, cand stateam linga tine, ca poate nish prin cap nu-mi trece ca stau linga o viitore Hollywood star! Laughing Si dupa cum vad, toate lucrurile vorbesc despre asta. Vica, da poate de azi inainte o sa ma adresez la tine cu Dumneavoastra? Razz

Da referitor la tema ta, ce sa zic... sunt si la noi clasnyi cintarets: iaca de exemplu Dan Balan si cu ex O-Zone, au inceput aici, apoi au cucerit Rominia si apoi intrega lume. Milions of $$$, credeti-ma. Pavel Stratan si cu Cleopatra au contracte incheiate cu case de discuri chiar si in Japonia deja. Asta o stiu sigur. Daaa... ce sa zicem de Natalia Gordienko, care are vreo 23, pare-mi-se, da o cistigat un concurs cu priz de 50.000$. Asa ca tat secretu-i in vointsa si cap.

Asa ca Vica, tat la tine-i posibil. Eu iti tin pumnii, si zi dac ai nevoie de ajutor. Eu cred in tine. Parca ma vad pestre vreo 10 ani, stind la kinoteatru Patia cu sotsia is copchilashii, privind un block-baster unde in glavnyi roli e nimeni altcineva decit Victoria Maxim...

Da vezi, sa fii atent Rom, si copchilasii tai tot, cap ati putea si sa nu ma observati in "masovka", de pe ecran!!!!!!!!!! rendeer
Victoria
Victoria
Tricky-Vicky

feminin
Numarul mesajelor : 20

Sus In jos

Mesaj  rococo Mier Noi 14, 2007 12:47 am

Nadea eu am o intrebare: in Transnistria sunt vedete:lol: ?
rococo
rococo
King of forum
King of forum

masculin
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007

Sus In jos

Staruri... ce sa spui!!? Empty ...

Mesaj  god_father Mier Noi 21, 2007 6:13 pm

...

Ultima editare efectuata de catre god_father in Dum Aug 31, 2008 7:33 pm, editata de 1 ori
god_father
god_father
VIP
VIP

masculin
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007

Sus In jos

Staruri... ce sa spui!!? Empty ...

Mesaj  god_father Mier Noi 21, 2007 6:15 pm

...

Ultima editare efectuata de catre god_father in Dum Aug 31, 2008 7:33 pm, editata de 1 ori
god_father
god_father
VIP
VIP

masculin
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007

Sus In jos

Mesaj  N_exe Sam Noi 24, 2007 12:49 am

n_p a scris:ma skuzati dar, "intrebarea vina n-are" dar ce in Moldova sunt vedete? Shocked eu am auzit ...aici pe la noi ...k ozone are ceva cu Moldova.......dar shi aceea vad k o dau de gol................ Suspect

Multumita trupei O-zone si japonejii au auzit de noi!
Ei kiar au fost ceva remarkabil!
N_exe
N_exe
Junior
Junior

masculin
Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 23/11/2007

Sus In jos

Mesaj  Kornelius Sam Noi 24, 2007 12:20 pm

Eiii Maaaaare muzica au mai avut shi O-ZONE....."Take it Easy...!girlz & Boyz"...intseleg sa fi fost piesele in intrgime ale lor...dar asa textele erau cumparate shi cineva a re-editat ceva muzika shi au fost combinate(ma refer la hiturile lor)...

P.S Daca ei se tineau shi pina acum impreuna api posibil sa fi avut SUCCESE..dar asa Sad
Kornelius
Kornelius
Senior
Senior

masculin
Numarul mesajelor : 104
Varsta : 35

Sus In jos

Mesaj  N_exe Vin Noi 30, 2007 8:59 pm

Kornelius a scris:Eiii Maaaaare muzica au mai avut shi O-ZONE....."Take it Easy...!girlz & Boyz"...intseleg sa fi fost piesele in intrgime ale lor...dar asa textele erau cumparate shi cineva a re-editat ceva muzika shi au fost combinate(ma refer la hiturile lor)...

P.S Daca ei se tineau shi pina acum impreuna api posibil sa fi avut SUCCESE..dar asa Sad

Dan Balan are si amu kintece noi bune, da si Arsenium este prin topuri.............
N_exe
N_exe
Junior
Junior

masculin

Sus In jos

Mesaj  Wasea Vin Ian 18, 2008 12:22 am

Kornelius a scris:Eiii Maaaaare muzica au mai avut shi O-ZONE....."Take it Easy...!girlz & Boyz"...intseleg sa fi fost piesele in intrgime ale lor...dar asa textele erau cumparate shi cineva a re-editat ceva muzika shi au fost combinate(ma refer la hiturile lor)...

Nu shtiu, nu shtiu... Am intseles k Balan scria singur textele... asha k nu pot sa fiu deacord cu tine!

P.S. Looome, atsi uitat de Zdubii, Natalia Barbu(participanta la eurovision), Milenium(era cindva populara), Gordienko(invingatoarea concursului Novaia Volna), Nelly Ciobanu(Vice-invingatoare la Novia Volna) shi multsi altsii...
Wasea
Wasea
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 363

Sus In jos

Mesaj  N_exe Mar Ian 22, 2008 1:51 am

Blin...n_p...iar ai gresit... iaka k-n MD sunt vedete.... Laughing Laughing Laughing
N_exe
N_exe
Junior
Junior

masculin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum