Lectsyi levyi
+18
adriancik92
dumi
N_exe
R@du
Mysh@ne@
Abi
god_father
ingeras
lencik_misterioasa
Platina
n_p
Livika
Dima
Dark
rococo
Wasea
Kornelius
Romka
22 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Lectsyi levyi
Sunt sigur ca fiecare are vre-un obiect minimum, care-i zgirie creieru. Mie - matesha Obiect stimabil, profesoare buna ca om, dar in schimb, eu si matesha n-avem nimic in comun... Asta e! Si asta in ciuda faptului ca prin clasele primare luasem locu 2 la olimpiada municipala la matematica... Ce shara!
Asa ca dragi colegi de forum, spovediti-va, care obiecte nu va intersecteaza...
Asa ca dragi colegi de forum, spovediti-va, care obiecte nu va intersecteaza...
Re: Lectsyi levyi
tema asta e cam provocatoare
shi mie nu-mi prea place matesha shi R.V.F.I dar ce sai faci? imi place nu-mi place tre s invats
gg
shi mie nu-mi prea place matesha shi R.V.F.I dar ce sai faci? imi place nu-mi place tre s invats
gg
Kornelius- Senior
-
Numarul mesajelor : 104
Varsta : 35
Data de inscriere : 05/11/2007
Romana:din cauza invatsatoarei! Chimia: din cauza profei shi nu-mi place obiectul ca nish o ..... (censored) nu intseleg!
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 33
Roman in primul rand, subiectul e cool, in al 2-lea rand, cel mai tare nu-mi place info-pascalul! Nu-l inteleg si nici nu vreau, nu am nici un interes pt acest obiect, eu stau la lectii si nu stiu cum sa ma prikalesc!! Da pana la urma gasesc eu ceva:bounce: ! In rest ma intereseaza parca toate obiectele, le inteleg pe toate, poate chimia, dar oricum, e destul de interesant. In general eu sunt un elev care intelege materia dat, nu ma rup in invatat. Eu nu vreau sa-mi anii cei mai frumosi din viata stand ore intregi zilnic cu cartea-n mana!! Ia spuneti, n-am dreptate?
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
stelistu Da ai dreptate+)
Eu nu suport Chimia si fizika-dar mai precis pe Duca 6i Palamarciuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu nu suport Chimia si fizika-dar mai precis pe Duca 6i Palamarciuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dark- Junior
-
Numarul mesajelor : 44
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/11/2007
Heh
Heh, oameni, da pe mine ma streseaza nu atat lectziile, cat temele p-u acasa shi testarile la care tre sa zubreshti - nu am facut-o shi nici n-am de gand s-o faq!!!
In rest, ce sa va spun, trebu de patruns in esentza a tot ceea ce ni se preda, pt k pana la urma, iti dezvolti cultura generala shi, de ce nu, logica shi multe alte calitatzi!
Asha k invatzati pt voi, nu pt note sau pentru ca asha vrea mama shi cu tata!!!
In rest, ce sa va spun, trebu de patruns in esentza a tot ceea ce ni se preda, pt k pana la urma, iti dezvolti cultura generala shi, de ce nu, logica shi multe alte calitatzi!
Asha k invatzati pt voi, nu pt note sau pentru ca asha vrea mama shi cu tata!!!
Dima- Admin
-
Numarul mesajelor : 278
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007
Dima
Da cum de patruns in esenta chimiei=))))Eu asta nu inteleg=)))6i nici nu pot sa-mi inchipui!
Da cum de patruns in esenta chimiei=))))Eu asta nu inteleg=)))6i nici nu pot sa-mi inchipui!
Dark- Junior
-
De acord,shi eu imi pun aceasta intrebare destul de des
De acord,shi eu imi pun aceasta intrebare destul de des
Livika- Senior
-
Numarul mesajelor : 101
Data de inscriere : 07/11/2007
Dark a scris:stelistu Da ai dreptate+)
heeiiiiiiiiiiii respect.................
n_p- Pioner
-
Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 10/11/2007
hm....''lectiile'',incerc sa inteleg precizarea sensului....
....pentru cei care au probleme cu diverse materii--regret,e chiar naspa sa-ti trezeasca astfel de motive --emotii negative...
dar in fine,asa e in viata:cu parti---si placute,si mai putin placute....
Eu una as avea ceva cu Pascalul,n-o sa avem nevoie de el nici in cot,nici in mineca,atunci la ce dracu' pierdem atit de mult timp cu el?(de-ar fi numai timp,dar mai toti isi pierd si nervii).....
in rest,va doresc la toti toata bafta din lume,...si in chimie,si in fizica si in tot ce-a mai ramas p-acolo'...
....pentru cei care au probleme cu diverse materii--regret,e chiar naspa sa-ti trezeasca astfel de motive --emotii negative...
dar in fine,asa e in viata:cu parti---si placute,si mai putin placute....
Eu una as avea ceva cu Pascalul,n-o sa avem nevoie de el nici in cot,nici in mineca,atunci la ce dracu' pierdem atit de mult timp cu el?(de-ar fi numai timp,dar mai toti isi pierd si nervii).....
in rest,va doresc la toti toata bafta din lume,...si in chimie,si in fizica si in tot ce-a mai ramas p-acolo'...
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Profesorii pe care ii respect cu adevarat sunt: Criulean Silvia (Matematica), Duca Maria (Fizica), Coseac Lorina (Statistica)...
Consider ca toate obiectele sunt de folos deoarece ele ne dezvolta diferite tipuri de gindire... am putea dispretsui profesorii da nu obiectul!
Consider ca toate obiectele sunt de folos deoarece ele ne dezvolta diferite tipuri de gindire... am putea dispretsui profesorii da nu obiectul!
Wasea- Admin
-
Wasea a scris:Profesorii pe care ii respect cu adevarat sunt: Criulean Silvia (Matematica), Duca Maria (Fizica), Coseac Lorina (Statistica)...
kum tu potsi vorbi asha ................. dar tu niciodata nu te-ai intrebat de ce la unii li se da foarte bine obictele enumerate la care au careva probleme! shtiiiii omul cind nu vre mai rau de cit u poate
n_p- Pioner
-
Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 10/11/2007
n_p a scris:Wasea a scris:Profesorii pe care ii respect cu adevarat sunt: Criulean Silvia (Matematica), Duca Maria (Fizica), Coseac Lorina (Statistica)...
kum tu potsi vorbi asha ................. dar tu niciodata nu te-ai intrebat de ce la unii li se da foarte bine obictele enumerate la care au careva probleme! shtiiiii omul cind nu vre mai rau de cit u poate
crezi k eu-s umnik in toate obiectele?! dar totushi consider k fiecare poate spune atitea din viatsa reala ca nici nu-tsi inchipui, pur shi simplu asha dicteaza programa facuta de minister...
Wasea- Admin
-
lectsyi levyi
pentru mine cea mai levyi lectsye e INFORMATIKA.......NICI NU VREAU SA MA GINDESK LA EA...
lencik_misterioasa- Senior
-
Numarul mesajelor : 126
Data de inscriere : 16/11/2007
lencik_misterioasa a scris:pentru mine cea mai levyi lectsye e INFORMATIKA.......NICI NU VREAU SA MA GINDESK LA EA...
in subconshtiintsa va ajuta sh asta cindva!
Wasea- Admin
-
sunt de acord....dar pur si simplu nu-mi place si bastaWasea a scris:lencik_misterioasa a scris:pentru mine cea mai levyi lectsye e INFORMATIKA.......NICI NU VREAU SA MA GINDESK LA EA...
-
lencik_misterioasa a scris:sunt de acord....dar pur si simplu nu-mi place si bastaWasea a scris:lencik_misterioasa a scris:pentru mine cea mai levyi lectsye e INFORMATIKA.......NICI NU VREAU SA MA GINDESK LA EA...
crezi ca eu-s mare fan al informaticii? bullshit! pascalul ista l-am vazut in...
Wasea- Admin
-
atunci......putem sa formam o ekipa impotriva "Pascalului"xe xe xeWasea a scris:lencik_misterioasa a scris:sunt de acord....dar pur si simplu nu-mi place si bastaWasea a scris:lencik_misterioasa a scris:pentru mine cea mai levyi lectsye e INFORMATIKA.......NICI NU VREAU SA MA GINDESK LA EA...
crezi ca eu-s mare fan al informaticii? bullshit! pascalul ista l-am vazut in...
-
lencik_misterioasa a scris:atunci......putem sa formam o ekipa impotriva "Pascalului"xe xe xe
fara mine... eu ma stradui sa ramin peste tot neutru!
Wasea- Admin
-
mdaaaa.....eu am glumit.....cine stie ce impresie ti-ai facut despre mine.....eu sunt o fata adepta invataturii....Wasea a scris:lencik_misterioasa a scris:atunci......putem sa formam o ekipa impotriva "Pascalului"xe xe xe
-
, daaaaaaaaaaaaaaa. sunt deacord, cel ami levii obiec , nu inteleg la ce trebuie, . sunt gata sa fac 10 perechi de matej in lok de info-pascalstelistu a scris:Roman in primul rand, subiectul e cool, in al 2-lea rand, cel mai tare nu-mi place info-pascalul! Nu-l inteleg si nici nu vreau, nu am nici un interes pt acest obiect, eu stau la lectii si nu stiu cum sa ma prikalesc!! Da pana la urma gasesc eu ceva:bounce: ! In rest ma intereseaza parca toate obiectele, le inteleg pe toate, poate chimia, dar oricum, e destul de interesant. In general eu sunt un elev care intelege materia dat, nu ma rup in invatat. Eu nu vreau sa-mi anii cei mai frumosi din viata stand ore intregi zilnic cu cartea-n mana!! Ia spuneti, n-am dreptate?
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
, da tu lenuta ca de obicei adepta muncii , in ceea ce priveste invatatura. bravo,lencik_misterioasa a scris:mdaaaa.....eu am glumit.....cine stie ce impresie ti-ai facut despre mine.....eu sunt o fata adepta invataturii....Wasea a scris:lencik_misterioasa a scris:atunci......putem sa formam o ekipa impotriva "Pascalului"xe xe xe
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
lencik_misterioasa Sunt deacord cu tine =))Tot nu iubesc informatica ^i vaab6e nu vad ni4i un rost de ce s-o invat-mai ales pascalul=)))
Inca nu iubesc limba romana-ca atare profesoara e tare super dar clasa noastra prosta upa tar4e6te si nimic nou aproepe ca nu invatsam=))
Inca nu iubesc limba romana-ca atare profesoara e tare super dar clasa noastra prosta upa tar4e6te si nimic nou aproepe ca nu invatsam=))
Dark- Junior
-
ma bukur ca mai este cineva deacord cu mine...apropo cine vii profesoara la Limba?mie imi place foarte mult limba romana,and respect for V.CozaruDark a scris:lencik_misterioasa Sunt deacord cu tine =))Tot nu iubesc informatica ^i vaab6e nu vad ni4i un rost de ce s-o invat-mai ales pascalul=)))
-
V.Cozaru=))))Da e foarte pricolinaia=))Dar noua prosta nu ne-a mers ca in primul rind suntem in schimbul 2 iar in al doilea lectiile de limba romana le avem ultimele-suntem foarte-foarte obositi si pur si simplu dormim la lectii=)))
Dark- Junior
-
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum