Ce visuri avem!!!!!!!!!
+5
n_p
lencik_misterioasa
Romka
Wasea
ingeras
9 participanți
Pagina 1 din 1
Ce visuri avem!!!!!!!!!
Fiecare din noi are un vis , ia sa vedem!
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/11/2007
Re: Ce visuri avem!!!!!!!!!
Am un vis ca sa plec in Grand Canyon in USA!!!
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Data de inscriere : 05/11/2007
SuccesWasea a scris:Am un vis ca sa plec in Grand Canyon in USA!!!
ingeras- VIP
-
lenutza-super a scris:SuccesWasea a scris:Am un vis ca sa plec in Grand Canyon in USA!!!
shi ce-i asha nostim aici?
Wasea- Admin
-
Lenutza-super - tu v-nature esti super! Super-clasnayi teme tu ai propus: asta si cea cu scoala! Realina, respect pentru tine! Eu deja ma enervam ca intrasem de citeva zile in criza de idei, dar simteam ca forumu necesita teme noi. Si iata ca a aparut solutia - tu!
Vorbind despre visurile mele, am multe si interesante. Unele n-o sa le zic c-o sa ma invidiati, altele n-o sa le zic, c-o sa ma criticati, da va zic urmatoarele: vreau sa traiesc in New York si sa lucrez pe Wall Street, vreau sa fiu milionar, vreau sa am 10 copii (foarte multi urmasi), vreau sa schimb lumea, si vreau sa ramin in istorie. Si ard de nerabdare sa le realizez
Vorbind despre visurile mele, am multe si interesante. Unele n-o sa le zic c-o sa ma invidiati, altele n-o sa le zic, c-o sa ma criticati, da va zic urmatoarele: vreau sa traiesc in New York si sa lucrez pe Wall Street, vreau sa fiu milionar, vreau sa am 10 copii (foarte multi urmasi), vreau sa schimb lumea, si vreau sa ramin in istorie. Si ard de nerabdare sa le realizez
Ultima editare efectuata de catre in Dum Noi 18, 2007 12:07 am, editata de 1 ori
[i]mdaaaaaaaaa......sooooper vise ai tu ......n-am ce spune....spera sa se realizezeRomka a scris:Lenutza-super - tu v-nature esti super! Super-clasnayi teme tu ai propus: asta si cea cu scoala! Realina, respect pentru tine! Eu deja ma enervam ca intrasem de citeva zile in criza de idei, dar simteam ca forumu necesita teme noi. Si iata ca a aparut solutia - tu!
lencik_misterioasa- Senior
-
Numarul mesajelor : 126
Romka a scris:
Vorbind despre visurile mele, am multe si interesante. Unele n-o sa le zic c-o sa ma invidiati, altele n-o sa le zic, c-o sa ma criticati, da va zic urmatoarele: vreau sa traiesc in New York si sa lucrez pe Wall Street, vreau sa fiu milionar, vreau sa am 10 copii, vreau sa schimb lumea, si vreau sa ramin in istorie. Si ard de nerabdare sa le realizez
sheva mai funny n-ai putut pridumai?! la mine visul cit de cit ii real!
Wasea- Admin
-
eu nu vad nimic funny aici! Napoleon Hill o zis: "Tot ce-si poate imagina si poate concepe mintea unui om, acel om poate sa realizeze." Asa ca te sfatuiesc si pe tine sa-ti pui imaginatia la treaba!Wasea a scris:sheva mai funny n-ai putut pridumai?! la mine visul cit de cit ii real!
Ultima editare efectuata de catre in Dum Noi 18, 2007 12:20 pm, editata de 1 ori
Romka a scris:eu nu vad nimic funny aici! Napoleon Hill o zis: "Tot ce-si poate imagina si poate concepe mintea unui om, acel om poate sa realizeze." Asa ca te sfatuiesc si pe tine sa-ti pui imaginatia la treaba!Wasea a scris:sheva mai funny n-ai putut pridumai?! la mine visul cit de cit ii real!
la moment imaginatsia ii in hibernare... privesc lucrurile real!
Wasea- Admin
-
Eu de exemplu vreu extrem de mult sa finisez cu bine kolegiu, sa imi gasesk un baiat destept, dragut, intelegator, si cu care sa ma simt in siguranta, sa imi gasesc un post de munka bine platit peste hotare, si sa am doi kopii frumosi si destepti, o fata si un baiat. sa am o multime de prieteni si ca mamika si tatiku sa fie mereu ku mine.
ingeras- VIP
-
Romka a scris:Lenutza-super - tu v-nature esti super! Super-clasnayi teme tu ai propus: asta si cea cu scoala! Realina, respect pentru tine! Eu deja ma enervam ca intrasem de citeva zile in criza de idei, dar simteam ca forumu necesita teme noi. Si iata ca a aparut solutia - tu!
da da shi vreu sa am "lumea la piciore"
n_p- Pioner
-
Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 10/11/2007
VISUL MEU E DE A MI SE IMPLINI TOATE ACELE IDEI SI IMAGINI CE LE VIZUALIZEZ PRIN RETINA SUFLETULUI SI SIMT CA MA FAC FERICITA!!!
VREAU AFECTIUNE,PLINATATE FIZICA SI SPIRITUALA....VREAU SA STIU PAMINTUL BUN SI TOATE FIINTELE DE PE EL---SINCER SI REAL FERICE!!!
VREAU AFECTIUNE,PLINATATE FIZICA SI SPIRITUALA....VREAU SA STIU PAMINTUL BUN SI TOATE FIINTELE DE PE EL---SINCER SI REAL FERICE!!!
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/11/2007
Hmmm
Eu voi fi un pic mai banal!
Vreau sa fie totzi sanatoshi, cei drept - ar trebui sa se recalifice medicii! Dar nu asta a fost ideea... pur shi simplu restul il putem face noi inshine!
Vorbind despre visuri... VREAU SA MA SIMT IMPLINIT, dar pt asta am nevoie de: prieteni adevaratzi, o sotzioara foarte shi foarte..., un job sau mai multe (business-uri) care sa-mi placa shi sa aduca destui bani pt o viatza decenta shi desigur nishte copilashi ca shi taticul lor
Vreau sa fie totzi sanatoshi, cei drept - ar trebui sa se recalifice medicii! Dar nu asta a fost ideea... pur shi simplu restul il putem face noi inshine!
Vorbind despre visuri... VREAU SA MA SIMT IMPLINIT, dar pt asta am nevoie de: prieteni adevaratzi, o sotzioara foarte shi foarte..., un job sau mai multe (business-uri) care sa-mi placa shi sa aduca destui bani pt o viatza decenta shi desigur nishte copilashi ca shi taticul lor
Dima- Admin
-
Numarul mesajelor : 278
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007
mersy ca ai grija si de altiiDima a scris:Eu voi fi un pic mai banal!
ingeras- VIP
-
Da, bre... da slab stati voi cu imaginatia! Ziceti, fratilor ce vreti, ca stiu ca tare multe visuri aveti fiecare! Bani, masini, apartamente, vile, calatorii... Unde va sta imaginatia daca nu-i secret?
Romka a scris:Da, bre... da slab stati voi cu imaginatia! Ziceti, fratilor ce vreti, ca stiu ca tare multe visuri aveti fiecare! Bani, masini, apartamente, vile, calatorii... Unde va sta imaginatia daca nu-i secret?
Pur shi simplu la totsi le sta pe primul loc visuri spirituale da nu materiale... Fiindca acele spirituale sunt cele mai importante shi cele mai dorite!
Romka ar trebui sa iei exemplu de la aceste persoane!
Wasea- Admin
-
Cred ca cele enumerate anterior sunt niste scopuri materiale mai mult. Un vis adevarat este acela pe care-l vezi des inchizind noaptea ocii sub cerul plin de stele..)
este ceva sacru shi nu-l pot spune asa.. la toti)
Sat- Bebe
-
Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 21/11/2007
Sat a scris:Cred ca cele enumerate anterior sunt niste scopuri materiale mai mult. Un vis adevarat este acela pe care-l vezi des inchizind noaptea ocii sub cerul plin de stele..)
De acord,insa shi cele spuse anterior pot fi numite vise,dorinte ascunse a fiecaruia,ascunse in sens ca provin din adincul inimii sau a subconshtientului,de unde or veni ele
Livika- Senior
-
Numarul mesajelor : 101
Data de inscriere : 07/11/2007
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum