Forumul elevilor din Colegiul Financiar-Bancar
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tipii sexoshi din show-biz-ul moldovenesc

+5
Dark
ingeras
Kornelius
Hinku
Romka
9 participanți

In jos

Tipii sexoshi din show-biz-ul moldovenesc Empty Tipii sexoshi din show-biz-ul moldovenesc

Mesaj  Romka Vin Noi 02, 2007 10:26 pm

...despre house-ul, rap-ul, hip-hop-ul, hard rock-ul, r&b-ul si jazz-ul moldovenesc...
Romka
Romka
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007

http://www.gpiholding.com/

Sus In jos

Tipii sexoshi din show-biz-ul moldovenesc Empty Re: Tipii sexoshi din show-biz-ul moldovenesc

Mesaj  Hinku Sam Noi 03, 2007 8:33 pm

IN MOLDOVA nu e showbiz asta tat ii .........*

*cuvint spaniol
Hinku
Hinku
Embrion
Embrion

masculin
Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 03/11/2007

Sus In jos

Tipii sexoshi din show-biz-ul moldovenesc Empty Re: Tipii sexoshi din show-biz-ul moldovenesc

Mesaj  Kornelius Joi Noi 08, 2007 1:11 pm

Hmmm! imi spuneti shi mie ce trupe RAP sau R&B avem? kiar shi daca exista as crede ca-s ceva de kkt! de ce spun asa? Eu ca fiind in mare parte TRANCER shtiu shi eu de 50Cent,SnoopDogg,R.Kelly, Beyonce, NIcole Scherzinger...and so one...
mai mult nu dezvolt ideea ca e mult de scris...
Kornelius
Kornelius
Senior
Senior

masculin
Numarul mesajelor : 104
Varsta : 35
Data de inscriere : 05/11/2007

Sus In jos

Mesaj  ingeras Lun Noi 19, 2007 4:53 pm

Daaaaaaaaaaaa, in ceea ce priveste treupele noastre de rnb mai este de dorit, cite odata imi vine sa le arat eu ce inseamna rnb, sarmanii pe linia asta nu stiu nici o boaba:arrow: Question
ingeras
ingeras
VIP
VIP

feminin
Numarul mesajelor : 289
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/11/2007

Sus In jos

Mesaj  Dark Lun Noi 19, 2007 7:01 pm

Dupa parerea mea Din trupele moldovene6ti merita respect doar Alternosfera=))Intr-adevar au cintece foarte bune=))Albumul nou rupe=)) Wink Wink
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 44
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/11/2007

Sus In jos

Mesaj  ingeras Joi Noi 22, 2007 6:51 pm

Dark a scris:Dupa parerea mea Din trupele moldovene6ti merita respect doar Alternosfera=))Intr-adevar au cintece foarte bune=))Albumul nou rupe=)) Wink Wink
ce rupe?????????????????????? Laughing
ingeras
ingeras
VIP
VIP

feminin

Sus In jos

Mesaj  Dark Joi Noi 22, 2007 9:03 pm

lenutza-super A6a se spune-in sens ca e tare cool=))
Imi pare rau ca nu ai auzit=))
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj  Livika Mar Noi 27, 2007 8:41 pm

Mie imi place mult Studio One.Deshi ei ishi fak kariera mai mult in Romania,totushi sunt de-ai noshtri.La fel imi place shi Alternosfera Smile Intr-adevar au piese f bune! Dar cea mai cea p/u mine e Amintirile Exclamation
Livika
Livika
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 101
Data de inscriere : 07/11/2007

Sus In jos

Mesaj  Dark Mar Noi 27, 2007 10:38 pm

Livika Da piesa Wamintirile e tare buna-insa e cam veche 6i toti s-au saturat de ea=)))
Sunt multe noi care merita de a fi ascultate=)
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj  Livika Mier Noi 28, 2007 3:08 pm

Dark a scris:Livika Da piesa Wamintirile e tare buna-insa e cam veche 6i toti s-au saturat de ea=)))
Sunt multe noi care merita de a fi ascultate=)

De acord,sunt multe noi shi toate la fel de bune,dar ceea ce-i frumos nu trebuie de ignorat kiar dak e veche Smile))
Livika
Livika
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 101
Data de inscriere : 07/11/2007

Sus In jos

Mesaj  Dark Joi Noi 29, 2007 10:35 am

Livika Dar nimeni nu ignora=))) Very Happy
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj  N_exe Vin Noi 30, 2007 8:54 pm

Livika a scris:Mie imi place mult Studio One.Deshi ei ishi fak kariera mai mult in Romania,totushi sunt de-ai noshtri.La fel imi place shi Alternosfera Smile Intr-adevar au piese f bune! Dar cea mai cea p/u mine e Amintirile Exclamation

si mie-mi place Studio One, de ei nu mai spui k-s din Moldova, odata nici nu i-am cunoscut, am crezut k-i vre-un dj. din alta tara. Au reusit !! Bravo lor!
N_exe
N_exe
Junior
Junior

masculin
Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 23/11/2007

Sus In jos

Mesaj  ingeras Mar Dec 11, 2007 5:46 pm

mie de exemplu imi place Criss Brown, Omarion, Bow Wow, Ciara, Eve, ......... au muzika super, asta imi ridica dispozitia. cheers
ingeras
ingeras
VIP
VIP

feminin

Sus In jos

Mesaj  Wasea Mar Dec 11, 2007 7:43 pm

ingeras a scris:mie de exemplu imi place Criss Brown, Omarion, Bow Wow, Ciara, Eve, ......... au muzika super, asta imi ridica dispozitia. cheers

lol! uite-te mai atent la ultimul cuvint din denumirea temei...
Wasea
Wasea
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 363

Sus In jos

Mesaj  lencik_misterioasa Mar Dec 11, 2007 8:52 pm

Wasea a scris:
ingeras a scris:mie de exemplu imi place Criss Brown, Omarion, Bow Wow, Ciara, Eve, ......... au muzika super, asta imi ridica dispozitia. cheers

eiiiiiiiiiiiii...hai sa nu fim atit de rautaciosi Mad
lencik_misterioasa
lencik_misterioasa
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 126

Sus In jos

Mesaj  ingeras Vin Dec 14, 2007 7:57 pm

Wasea a scris:

ideeia raspunsului meu ar fi fost ca showbizul moldovanesc nu are nimik de valoare
scratch
ingeras
ingeras
VIP
VIP

feminin

Sus In jos

Mesaj  Wasea Vin Ian 18, 2008 12:14 am

ingeras a scris:
Wasea a scris:

ideeia raspunsului meu ar fi fost ca showbizul moldovanesc nu are nimik de valoare
scratch

Ash dori sa te contrazic aici un pic... Nu-i vorba k showbiz-ul nostru nu are nimik de valoare dar e vorba doar in public! Nu acem un public intratit de modern, intratit de numeros shi intratit de cunoscator de genuri! Cadre sunt foarte multe shi foarte talentate dar publicul nostru nu le permite sa se dezvolte k artishti, de aceea totsi fug minimum in Romania!
Wasea
Wasea
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 363

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum