Forumul elevilor din Colegiul Financiar-Bancar
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti!

+11
god_father
Platina
DerskY[You Got No GamE]
CJlaBa_Poccuu
Dark
бу
n_p
Kornelius
Wasea
Dima
Romka
15 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! Empty Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti!

Mesaj  Romka Vin Noi 02, 2007 10:29 pm

Fraza asta chiar e tare! Un nou proverb, chiar! Merit si io sa fiu in rindu savantilor. Devizul meu: "House, Trance, Techno, Club mixes... Feel the vibe, babe!"
Romka
Romka
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007

http://www.gpiholding.com/

Sus In jos

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! Empty Muzica e ritmul, muzica e viatza!

Mesaj  Dima Lun Noi 05, 2007 1:29 am

Ce sa va spun, nici nu-mi imaginez ce am face noi fara muzica, disco, radio... Question
Shapoi, cite si mai cite poate face o melodie cand iti e cam trist sau cand te simti prea bine! Laughing
Dima
Dima
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 278

Sus In jos

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! Empty Re: Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti!

Mesaj  Wasea Lun Noi 05, 2007 6:43 pm

yo man, TRANCE-ul rupeee
Wasea
Wasea
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/11/2007

Sus In jos

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! Empty Yo man...

Mesaj  Dima Lun Noi 05, 2007 7:38 pm

Trance-ul rupe cantishili popularele! Da nu shi clasica! Cool
Dima
Dima
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! Empty Re: Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti!

Mesaj  Romka Lun Noi 05, 2007 8:04 pm

80's afro Modern Taliking, Bodies Without Organs, Ace of Base, ABBA... etc. Asta tate rup bashnea! drunken cel mai bun, e ca spre desosebire de muzica de azi, astea chiar e muzica cu valoare, dak stai sa asculti sensu, cuvintele si mesaju pe care-l au... Asa ca, strerjetsi caseta de praf, luats un karandash si invirtists caseta cu carandashu sau cu degetu si bagati-o in "casetofon" si enjoy Boney M, yankees!
Romka
Romka
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj  Dima Lun Noi 05, 2007 8:50 pm

Romka a scris:80's afro Modern Taliking, Bodies Without Organs, Ace of Base, ABBA... etc. Asta tate rup bashnea! drunken cel mai bun, e ca spre desosebire de muzica de azi, astea chiar e muzica cu valoare, dak stai sa asculti sensu, cuvintele si mesaju pe care-l au... Asa ca, strerjetsi caseta de praf, luats un karandash si invirtists caseta cu carandashu sau cu degetu si bagati-o in "casetofon" si enjoy Boney M, yankees!

Este alta idee - hai sa scoatem patifoanele!!! Laughing Shi sa askultam blues & Rock & Roll! Smile
Dima
Dima
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! Empty Muzica

Mesaj  Kornelius Mier Noi 07, 2007 9:12 pm

Muzica Electronica Rullez si in special TRANCE(Vocal & Some PRogressive), Tech-House, Minimal shi ceva HardStyle/hardCore Very Happy cheers afro
gg
Kornelius
Kornelius
Senior
Senior

masculin
Numarul mesajelor : 104
Varsta : 35

Sus In jos

Mesaj  Wasea Mier Noi 07, 2007 10:43 pm

La mine in primul rind e TRANCE dar respect foarte mul shi Chill-Out, Ambient...
Wasea
Wasea
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj  n_p Lun Noi 12, 2007 3:42 pm

eee da cui ii place SHANCON? banditskie ........ceva de genul ista?
Cool
sau ceva mai linishtiti doar nu potsi toata ziulika numai boom ,boom in cap?
sustsin "muz. clasika"
pop-sa -uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu louser
n_p
n_p
Pioner
Pioner

feminin
Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 10/11/2007

Sus In jos

Mesaj  бу Mier Noi 14, 2007 4:19 pm

Рокер я))) обажаю Rammstein,Slipknot,Children of Bodom,Nirvana,SOAD и много другого,из металла и рок музыки в целом.Ах,да!Цой жив! cheers

бу
Embrion
Embrion

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 14/11/2007

Sus In jos

Mesaj  Dark Joi Noi 15, 2007 12:36 am

бу&am хм а ты с какой группы =) если не секрет? Surprised
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 44
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/11/2007

Sus In jos

Mesaj  CJlaBa_Poccuu Joi Noi 15, 2007 5:22 pm

Lamb of God a scris:бу&am хм а ты с какой группы =) если не секрет? Surprised
Так я вроде же не писал,что я в групее Smile ,но ты попал(а) в точку.Хочу создать сейчас в процессе развития так как мне еще нужно до конца освоить гитару.
CJlaBa_Poccuu
CJlaBa_Poccuu
Embrion
Embrion

masculin
Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 14/11/2007

Sus In jos

Mesaj  Romka Joi Noi 15, 2007 6:25 pm

CJlaBa_Poccuu a scris:
Lamb of God a scris:бу&am хм а ты с какой группы =) если не секрет? Surprised
Так я вроде же не писал,что я в групее Smile ,но ты попал(а) в точку.Хочу создать сейчас в процессе развития так как мне еще нужно до конца освоить гитару.
Iaca pricol! Lamb of God o intrebat probabil in ce grupa din coelgiu esti, dar tu iai spus de alta! E funny! Oricum, ma bucur ca cintati! Veniti si cintati-ne si noua la colegiu ceva! Laughing
Romka
Romka
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj  Dark Joi Noi 15, 2007 9:23 pm

CJlaBa_Poccuu =))))Рада за тебя=) Я сама учусь играть на гитаре уже 2-й год =)Но группу не хочу создовать так как знаю что в Молдове это практически невозможно=))) Или у тебя есть бабло или связи? тогда другое дело=))))Желаю успехов =)))))А.....и где ты учишся??
и Всетаки с какой группы ты из колледжа? ты случайно не Максим?? Laughing Laughing
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj  DerskY[You Got No GamE] Mar Noi 20, 2007 11:15 pm

iaka kare-i muziKa adevarata....cea de West,sud, si oLeak est///....
Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! 800px-10
DerskY[You Got No GamE]
DerskY[You Got No GamE]
Bebe
Bebe

masculin
Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 20/11/2007

Sus In jos

Mesaj  Dark Mar Noi 20, 2007 11:45 pm

DerskY[You Got No GamE
Ni6te maimutse din jungla- chiar nu inteseleg parka e6ti baiat nu chiar prost dar sa te apuste6ti pina-ntratita........ Sad Sad
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj  DerskY[You Got No GamE] Mar Noi 20, 2007 11:49 pm

ggg....iaka katea tu ai mai zisoo....monitziLe este fak baniii kit 3 grupe di atale di metalishti in in 3 ani eii fak in 2 saptamini....
si shi vreii s umblu si eu ku unghile vopsite si ku un par pin la jenunchi???si ku pantalonii di keLeee???asta numa toromashii pot s umbLi asha....pipetzzzzz....ku asha oameniii MoLdovA so dushii pi ripaaa....
DerskY[You Got No GamE]
DerskY[You Got No GamE]
Bebe
Bebe

masculin

Sus In jos

Mesaj  Platina Mier Noi 21, 2007 12:16 am

Dark a scris:DerskY[You Got No GamE
Ni6te maimutse din jungla- chiar nu inteseleg parka e6ti baiat nu chiar prost dar sa te apuste6ti pina-ntratita........ Sad Sad

urit vorbesti,initial e tema discriminarii,iar mai apoi mai vine si ignoranta ta vis-a-vis de asta...nu cred ca stii ce implica Cultura Rap-ului,,,,faci prostii kind afirmi ceva nefiind informata potrivit...
ok,sa zicem ca muzica negrilor acu a luat alte forme,axindu-se pe ''club,drugs,s**& money'',dar nu e mereu asa...il asculti pe 2pac si ii mai citesti si versurile si ramii pe spate....de muzica de strada romaneasca...ow,e superba...Rap-pace e necalificat de perfecta,,,,sunt multe pe care ai putea sa le cunosti,dar in fine,n-o dau aici pe ''profesoara'',,,fiecare cu preferintele lui....important e sa n-o dam in bara criticand negativ gustul celui de alaturi...

Platina
Veteran
Veteran

feminin
Numarul mesajelor : 160

Sus In jos

Mesaj  DerskY[You Got No GamE] Mier Noi 21, 2007 12:19 am

Opaa....iaka shi o fata normla aishii.... 100%

2Pac 4 Life....R.I.P
Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! 1202_210
DerskY[You Got No GamE]
DerskY[You Got No GamE]
Bebe
Bebe

masculin

Sus In jos

Mesaj  Dark Mier Noi 21, 2007 12:36 am

DerskY[You Got No GamE]
Oare in viata asta conteaza banii???Numai bani iti trebuie ???Dar ce sa mai vorbim despre sentimente-despre suflet??
In al doilea rind mai repet de 100-a oara pentru acei care inca nu au inteles--Eu nu umblu cu metalul--ai inteles???
Uite tu anume ce invatatura ai tras de la 2puc sau de la 50cent???ai luat ceva bun??Ce? Laughing Laughing Laughing
Platina---Ei stii a6a ni-i vpadleak sa vorbesc cu tine...... cite6te mai sus daca tare vrei=)))
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj  Platina Mier Noi 21, 2007 12:56 am

Dark a scris:DerskY[You Got No GamE]
Oare in viata asta conteaza banii???Numai bani iti trebuie ???Dar ce sa mai vorbim despre sentimente-despre suflet??
In al doilea rind mai repet de 100-a oara pentru acei care inca nu au inteles--Eu nu umblu cu metalul--ai inteles???
Uite tu anume ce invatatura ai tras de la 2puc sau de la 50cent???ai luat ceva bun??Ce? Laughing Laughing Laughing
Platina---Ei stii a6a ni-i vpadleak sa vorbesc cu tine...... cite6te mai sus daca tare vrei=)))

In viata asta conteaza banii,ca fara ei esti un rah**!!!!!!!!,kind iti moare copilul in propriile maini si tu nu ai cum sa-l salvezi,atunci vezi ce valoare au banii...din pacate asa e,nu zic ca e bine ca ei domina viata,dar e realitate...

in ceea ce-l priveste pe 50 cent,eu nu am pomenit nimic,dar de 2PAC---raspund:''a incercat sa supravetuiasca si a trait in niste conditii pe care tu suta la suta nu le cunosti;si-a dus mama in spinare fara un tata,a avut curaj si a incercat sa iasa din noroi cu orice pret;e parintele poeziei de strada si a fost omorit din timpenia rivalitatii''....(enumeratia poa' sa continuie mult)

si te rog nu te mai adresa de sus,nu tine faza,,,,
daca vrei atit de mult sa-i demonstrezi cuiva ceva,atunci informeaza-te si abia apoi da-ti cu parerea....iese urit si ridicol.....

never mind,good luck,girl!!!!!!

Platina
Veteran
Veteran

feminin

Sus In jos

Mesaj  DerskY[You Got No GamE] Mier Noi 21, 2007 10:32 am

"Platina" de akord ku tine 100/La/100! Exclamation
da tu kaTea mai ghine tashii pe temeLe estea k pot s te gruzesk zi shi noapte....
DerskY[You Got No GamE]
DerskY[You Got No GamE]
Bebe
Bebe

masculin

Sus In jos

Mesaj  Dark Mier Noi 21, 2007 6:40 pm

Platina =))))))Eu nu inteleg-tu ce te bagi??? Eu ti-am spus ca nu prea am dispozitie sa-ti citesc romanele pe care le scrii tu....Nu vorbesc cu tine ci cu dorel 6i intrebarea i-a fost adresata lui=)
si te rog frumos-nu sari la concluzii ca nu 6tii nimic despre viata mea -prin ce am trecut 6i prin ce nu!!!
Stii ca nimic in viata asta nu se face in zadar 6i daca daca el a avut o tinerete grea-dupa a trait ca un Dumnezeu!!
Dar cu spusele tale ca "daca nu ai bani e6ti un rahat"-deloc nu sunt deakord.
PS: Se vede deaodata omul care fuge dupa bani-dar nu dupa ceva sufletesc!!
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj  Dark Mier Noi 21, 2007 8:46 pm

DerskY[You Got No GamE]
Oi-ce de tare m-ai mai gruzit tu pe mine=))))))))Eu tokmai is v 6oke=))))) Laughing Laughing Laughing Laughing
Dark
Dark
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj  Platina Mier Noi 21, 2007 9:14 pm

Dark a scris:Platina =))))))Eu nu inteleg-tu ce te bagi??? Eu ti-am spus ca nu prea am dispozitie sa-ti citesc romanele pe care le scrii tu....Nu vorbesc cu tine ci cu dorel 6i intrebarea i-a fost adresata lui=)
si te rog frumos-nu sari la concluzii ca nu 6tii nimic despre viata mea -prin ce am trecut 6i prin ce nu!!!
Stii ca nimic in viata asta nu se face in zadar 6i daca daca el a avut o tinerete grea-dupa a trait ca un Dumnezeu!!
Dar cu spusele tale ca "daca nu ai bani e6ti un rahat"-deloc nu sunt deakord.
PS: Se vede deaodata omul care fuge dupa bani-dar nu dupa ceva sufletesc!!

DETEST A CONTRAZICE ABSURDITATI FIXATE SI PENIBILE,ATIT TOT!!!

(APROPO,ITI ''VIND'' UN PONT,ASTA E FORUM,UNDE MESAJELE SUNT VIZUALIZATE SI PUSE LA DISPOZITIA TUTUROR,NU-MI VENI CU ''NU TI-AM ADRESAT TIE INTREBAREA/CE TE BAGI?''..)

IN FINE,NU-TI MAI ADRESEZ NIMIC IN VECII VECILOR! BAFTA!!!

Platina
Veteran
Veteran

feminin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum