Este bradul ce craciun al anului 2007 un moment istoric?
5 participanți
Pagina 1 din 1
Este bradul ce craciun al anului 2007 un moment istoric?
Am mai auzit de partide politice cu indei si conceptii diferite... Dar sa faca asha Tam Tam dintr-un brad...numai la noi se poate intalni... Se pare ca in istoria integrata pe care ni-o impune partidul de guvernamant acest eveniment va fi unul istorik, prin care comunistii isi vor farda din nou imaginea si vor face cirk de calitate...
DDD_20- Junior
-
Numarul mesajelor : 49
Varsta : 36
Data de inscriere : 23/11/2007
Re: Este bradul ce craciun al anului 2007 un moment istoric?
Acest eveniment ne arata prostia comunismului, ne arata cat de prosti sunt ..... astia , care au legat de politica lor muradara si bradul nostru de Craciun. NU poate intra acest eveniment in istorie, speram sa-l uitam mai repede, si de comunisti sa uitam mai repede! In 2009 ei vor MURI!
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/11/2007
politiciienii astea sunt niste egoisti , staruri care siau pierdut valoarea scenika si incearca acum printro noua prostie sa fie observati.
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Data de inscriere : 16/11/2007
Bradul este brad !!! Nu avem ce sal legam si pe dinsul sarmanu de istorie cit lau plimbat prin orash !!!
Da sa luam la o adica problema dor nu e in brad !!!
Cite braduri au fost taiate si inca o sa mai fie ... asta fignea !!!
Tat conflictu a fost creat p/u ca sa poata sasi realizeze cineva planurile pe dupa spatele acestui brad !!!
Da sa luam la o adica problema dor nu e in brad !!!
Cite braduri au fost taiate si inca o sa mai fie ... asta fignea !!!
Tat conflictu a fost creat p/u ca sa poata sasi realizeze cineva planurile pe dupa spatele acestui brad !!!
MIRCIK *- Bebe
-
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/01/2008
toate aceste scenarii politice de prost gust ma fac sa imi pierd rabdarea..si as vrea sa pot vota si eu in 2009 pu o tara mai prospera..dar din pacate inca nu am dreptu la vot..in orice caz sper k voi..cei care puteti schimba conducerea tarii o veti faceDDD_20 a scris:Am mai auzit de partide politice cu indei si conceptii diferite... Dar sa faca asha Tam Tam dintr-un brad...numai la noi se poate intalni... Se pare ca in istoria integrata pe care ni-o impune partidul de guvernamant acest eveniment va fi unul istorik, prin care comunistii isi vor farda din nou imaginea si vor face cirk de calitate...
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
adriancik92 a scris:
toate aceste scenarii politice de prost gust ma fac sa imi pierd rabdarea..si as vrea sa pot vota si eu in 2009 pu o tara mai prospera..dar din pacate inca nu am dreptu la vot..in orice caz sper k voi..cei care puteti schimba conducerea tarii o veti face
O vom face, eu sunt sigur! e prea mare puterea noastra !
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
unika problema e sa nu se falsifice alegerile ca in 2004.. si eu ma rog la Dumnezeu sa nu fie asa...si sa fie totul okrococo a scris:adriancik92 a scris:
toate aceste scenarii politice de prost gust ma fac sa imi pierd rabdarea..si as vrea sa pot vota si eu in 2009 pu o tara mai prospera..dar din pacate inca nu am dreptu la vot..in orice caz sper k voi..cei care puteti schimba conducerea tarii o veti face
O vom face, eu sunt sigur! e prea mare puterea noastra !
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
Subiecte similare
» Experiment Istoric !!!
» Un moment de filosofie...
» Cum este vazuta Moldova peste hotare...
» Programul activitatii Senatului pentru 2007-2008
» Integrare europeana...
» Un moment de filosofie...
» Cum este vazuta Moldova peste hotare...
» Programul activitatii Senatului pentru 2007-2008
» Integrare europeana...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum