Sugestii pentru SITE-ul nostru!
+8
rococo
Petruccio
VecTor
adriancik92
Wasea
max.@
Romka
Dima
12 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sugestii pentru SITE-ul nostru!
Dragii noshtri colegi, ne adresam catre voi pentru ca ne-am epuizat shi nu mai shtim ce lucruri interesante am putea pune pe site-ul nostru!
Va rugam mult sa ne ajutatzi! Noi lucram acum shi punem ceva informatzii interesante pe site shi am vrea sa shtim ce doritzi sa mai postam pe site?!
Orice ideea sau sugestie ar putea juca un rol important pentru ca site-ul sa fie interesant, util shi vizitat!
Contam pe sustzinerea voastra! Ashteptam raspunsuri!!!
Va rugam mult sa ne ajutatzi! Noi lucram acum shi punem ceva informatzii interesante pe site shi am vrea sa shtim ce doritzi sa mai postam pe site?!
Orice ideea sau sugestie ar putea juca un rol important pentru ca site-ul sa fie interesant, util shi vizitat!
Dima- Admin
-
Numarul mesajelor : 278
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007
Re: Sugestii pentru SITE-ul nostru!
scrieti-ne ce ati dori sa punem ca noi cam intram in criza de idei! hai, hai ca sta topicu asta si se prafuieste! sa va vad idieile ingenioase!
interface ori kum se zice se poate putsin fakut mai mai bunishor si deam galeria foto !de umplut sa afle lumea de noi :D:D:D si de reklamat pin strainatate kit ii de bun CFBC-nostru
asta asha simplu idee
dak ce va mai spun;)deabia mam inregistrat
asta asha simplu idee
max.@- Senior
-
Numarul mesajelor : 132
Varsta : 33
Data de inscriere : 02/02/2008
max.@ a scris:interface ori kum se zice se poate putsin fakut mai mai bunishor si deam galeria foto !de umplut sa afle lumea de noi :D:D:D si de reklamat pin strainatate kit ii de bun CFBC-nostru
asta asha simplu idee
Mersi de sugestie!!! Da de care interface vorbeshti??? De cel al forumului sau al site-ului?????
Dima- Admin
-
Dima a scris:max.@ a scris:interface ori kum se zice se poate putsin fakut mai mai bunishor si deam galeria foto !de umplut sa afle lumea de noi :D:D:D si de reklamat pin strainatate kit ii de bun CFBC-nostru
asta asha simplu idee
Mersi de sugestie!!! Da de care interface vorbeshti??? De cel al forumului sau al site-ului?????
a colegiului ii normal!!!dar se poate de adugat poze asha ceva ka sa atraga;)
dar de interface zik de forum....hmmm forumul dor se folosesk numai tinerii :)da? sii se poate de fakut mai Vioi!sau ceva asha....da orikum tot ii super!!!!
da de mult ii forumul?
astai parerea mea dak ceva mai adaug;)
max.@- Senior
-
Numarul mesajelor : 132
Data de inscriere : 02/02/2008
max.@ a scris:Dima a scris:max.@ a scris:interface ori kum se zice se poate putsin fakut mai mai bunishor si deam galeria foto !de umplut sa afle lumea de noi :D:D:D si de reklamat pin strainatate kit ii de bun CFBC-nostru
asta asha simplu idee
a colegiului ii normal!!!dar se poate de adugat poze asha ceva ka sa atraga;)
dar de interface zik de forum....hmmm forumul dor se folosesk numai tinerii :)da? sii se poate de fakut mai Vioi!sau ceva asha....da orikum tot ii super!!!!
da de mult ii forumul?
astai parerea mea dak ceva mai adaug;)
Forumul e din noiembrie 2007
Ia voi trimitetzi nishte poze shi noi le vom pune: intra pe profilul lui Romka shi acolo ai sa vez e-mailul lui! E o sa le puna pe site shi pe galeria forumului!!!
Dima- Admin
-
max.@ a scris:
da de mult ii forumul?
Dupa cum vezi forumul nu-i creat de noi dar e facut dupa un exemplu oarecare! Shi din cauza asta poate e mai formal decit ar trebui sa fie!
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Data de inscriere : 05/11/2007
mie imi place asa cum este..deja m-am obisnuit cu el
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
:D:D:D
adriancik92 a scris:mie imi place asa cum este..deja m-am obisnuit cu el
FreeForum ........
Trebuie un forum facut de insasi de cfbc ...... mai ales programisti trebuie ceva unic forumuri de astea poate face oricine ii free .......
UN forum de la zero propriu al colegiului
https://www.forumgratuit.ro/ ------------> astai sursa forumului :D:D
VecTor- Embrion
-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 32
Data de inscriere : 28/11/2008
Sunt in totalmente de acord cu tine. Astfel de forumuri sunt gratuite.
Petruccio- VIP
-
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008
Sugestii? Stergeti profilurile utilizatorilor ce nu stau pe forum. Spre ex., chiar pe tine.Dima a scris:Dragii noshtri colegi, ne adresam catre voi pentru ca ne-am epuizat shi nu mai shtim ce lucruri interesante am putea pune pe site-ul nostru!
Petruccio- VIP
-
Petruccio a scris:
Sugestii? Stergeti profilurile utilizatorilor ce nu stau pe forum. Spre ex., chiar pe tine.
Phaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaa, ce m-am mai ras !! Asta a fost buna Petrucio:D, sa stii ca sunt total de acord cu tine !!!
)))))))))))))))))))
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
eww
a kam ramas in urma pagina forumului...facetii un update si rezolvati si problema ku tastele inaktive
thancks
thancks
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007
Degeaba scrii, ca oricum nimeni din administratori nu citeste aceste mesaje. Ei nici nu intra pe forum.
Petruccio- VIP
-
Petruccio a scris:Degeaba scrii, ca oricum nimeni din administratori nu citeste aceste mesaje. Ei nici nu intra pe forum.
hmm....mai intra..dar nu citesc toate mesajele scrise..
-
adriancik92 a scris:Petruccio a scris:Degeaba scrii, ca oricum nimeni din administratori nu citeste aceste mesaje. Ei nici nu intra pe forum.
hmm....mai intra..dar nu citesc toate mesajele scrise..
eaka nikodeai
god_father- VIP
-
god_father a scris:
-
Vasea este unul dintre moderatori dar demult nu l-am vazut intrand pe aici.. ft interesant !!!
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Data de inscriere : 06/11/2007
rococo a scris:Vasea este unul dintre moderatori dar demult nu l-am vazut intrand pe aici.. ft interesant !!!
-
adriancik92 a scris:rococo a scris:Vasea este unul dintre moderatori dar demult nu l-am vazut intrand pe aici.. ft interesant !!!
fratilor cazre poate mai stergeti ceva de peaici k nu se intelege nici in cer nici in pamint...si nici cei din anu 1 nici din 2 nu prea stiu de forum...si mai ales k in acesti ani sunt niste fetitze k ar sta baietii numa pe forum
god_father- VIP
-
offTopic: ATÎT de DISPERAŢI sunteţi ?god_father a scris:t...si nici cei din anu 1 nici din 2 nu prea stiu de forum...si mai ales k in acesti ani sunt niste fetitze k ar sta baietii numa pe forum
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Data de inscriere : 15/11/2007
Platina a scris:offTopic: ATÎT de DISPERAŢI sunteţi ?god_father a scris:t...si nici cei din anu 1 nici din 2 nu prea stiu de forum...si mai ales k in acesti ani sunt niste fetitze k ar sta baietii numa pe forum
fiecare se gandeste al ce il doare..
-
adriancik92 a scris:Platina a scris:offTopic: ATÎT de DISPERAŢI sunteţi ?god_father a scris:t...si nici cei din anu 1 nici din 2 nu prea stiu de forum...si mai ales k in acesti ani sunt niste fetitze k ar sta baietii numa pe forum
si ce daka ma doare?
In privinta Platinei, nu suntem disperati doar nu este numai forumul in viatza asta...mai invitam si noi din cind in cind cite o fetitza pe la un suk...o plimbare...ne descurkam noi kumva (sa nu admiram monitorul ci ochii ei)
god_father- VIP
-
nu am avut in vedere ceva raugod_father a scris:adriancik92 a scris:Platina a scris:offTopic: ATÎT de DISPERAŢI sunteţi ?god_father a scris:t...si nici cei din anu 1 nici din 2 nu prea stiu de forum...si mai ales k in acesti ani sunt niste fetitze k ar sta baietii numa pe forum
si ce daka ma doare?
-
adriancik92 a scris:nu am avut in vedere ceva raugod_father a scris:adriancik92 a scris:Platina a scris:offTopic: ATÎT de DISPERAŢI sunteţi ?god_father a scris:t...si nici cei din anu 1 nici din 2 nu prea stiu de forum...si mai ales k in acesti ani sunt niste fetitze k ar sta baietii numa pe forum
si ce daka ma doare?
nici eu nu tiam spuso ku rau...kum poti sa fii dur cu asa o dulceatza ka tine
god_father- VIP
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Propuneri. Întrebări. Sugestii.
» Avem nevoie de POZE SUPER pentru SITE
» Poezii!originale!laudatsiva ku si aveti ;)
» Lokuri pentru agatat....
» Programul activitatii Senatului pentru 2007-2008
» Avem nevoie de POZE SUPER pentru SITE
» Poezii!originale!laudatsiva ku si aveti ;)
» Lokuri pentru agatat....
» Programul activitatii Senatului pentru 2007-2008
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum