Lokuri pentru agatat....
+4
Romka
Dima
ingeras
lencik_misterioasa
8 participanți
Pagina 1 din 1
Lokuri pentru agatat....
Cum credeti care ar fi lokurile potrivite pentru agatat
lencik_misterioasa- Senior
-
Numarul mesajelor : 126
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/11/2007
Re: Lokuri pentru agatat....
cred ca la subiectul dat se poate de enumerat o multime de lokuri, chiar si la colegiu, soory daca nu sunteti de acord, pe strada, in rutiera, in trolebus, la magazin, la film, la concert, la muzeu, la BIBLIOTEKA , si lista continua, doar ca in fiecare situatie trebuie sa te comporti specifik lokului dat ca altfel o dai in bara.
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Data de inscriere : 16/11/2007
Heeeee
Cel mai comod totushi e cand cineva va face cunoshtintza!
Dima- Admin
-
Numarul mesajelor : 278
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007
... la vreo biblioteca din oras... sau in sala de lectura... sau e cam pustiu pe-acolo, da? Sau acolo stau toti "uritii"? Ceii cool sunt la disco.. Da... grea decizie...
...
Ultima editare efectuata de catre in Lun Feb 11, 2008 12:07 am, editata de 1 ori
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/11/2007
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007
...
Ultima editare efectuata de catre in Lun Feb 11, 2008 12:09 am, editata de 1 ori
Platina- Veteran
-
god_father- VIP
-
interesante discuţii...
nu sunt însă de acord atunci când se pune egal între sedus şi cucerire... A seduce are la mijloc mai mult un interes pur fiziologic... În timp ce a cuceri e ceva mai mult de atât... Faza cea mai interesantă e că o relaţie poate să înceapă ca seducere şi să devină ceva de suflet sau mai rău: să înceapă super frumos şi să sfârşească ca o exploatare...
Mi-a plăcut cum sună cuvântul "hahalelă"...
Însă mi-i interesant, god_father, ce înţeleg băieţii prin asta...?
nu ştiu de ce...Dar mi se pare că băieţii cam de aşa fete se şi îndrăgostesc... Se lasă orbiţi de multe aparenţe...
În timp ce fetele bune sunt pe dinafară... şi apropo... cine zicea acolo că biblioteca e "discoteca urâţilor" să ştiţi că vă greşiţi... Rezultă că nu căutaţi unde trebuie...
În fine... Mi se pare să orice relaţie ce începe din nimic, aşa, deodată, dispare la fel de repede şi de uşor...
Aşa că aveţi grijă cum, ce fel, unde, dar mai ales cu cine vă legaţi timpul...
Ceea ce se uită astăzi cel mai des e că timpul este unic: de ce uneori îl pierdem aventurându-ne în relaţii care nu duc nicăieri? De dragul întâlnitului? Hm, pierdere de timp... Trăiţi clipa aşa ca să nu vă pară rău...
nu sunt însă de acord atunci când se pune egal între sedus şi cucerire... A seduce are la mijloc mai mult un interes pur fiziologic... În timp ce a cuceri e ceva mai mult de atât... Faza cea mai interesantă e că o relaţie poate să înceapă ca seducere şi să devină ceva de suflet sau mai rău: să înceapă super frumos şi să sfârşească ca o exploatare...
Mi-a plăcut cum sună cuvântul "hahalelă"...
Însă mi-i interesant, god_father, ce înţeleg băieţii prin asta...?
nu ştiu de ce...Dar mi se pare că băieţii cam de aşa fete se şi îndrăgostesc... Se lasă orbiţi de multe aparenţe...
În timp ce fetele bune sunt pe dinafară... şi apropo... cine zicea acolo că biblioteca e "discoteca urâţilor" să ştiţi că vă greşiţi... Rezultă că nu căutaţi unde trebuie...
În fine... Mi se pare să orice relaţie ce începe din nimic, aşa, deodată, dispare la fel de repede şi de uşor...
Aşa că aveţi grijă cum, ce fel, unde, dar mai ales cu cine vă legaţi timpul...
Ceea ce se uită astăzi cel mai des e că timpul este unic: de ce uneori îl pierdem aventurându-ne în relaţii care nu duc nicăieri? De dragul întâlnitului? Hm, pierdere de timp... Trăiţi clipa aşa ca să nu vă pară rău...
DDD_20- Junior
-
Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 23/11/2007
...
Ultima editare efectuata de catre in Lun Feb 11, 2008 12:11 am, editata de 1 ori
Platina- Veteran
-
god_father- VIP
-
Platina a scris:...
Platina, de ce ai sters mesajul?? Sau ti la sters altcineva?
Dima- Admin
-
Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 02/11/2007
Nu-mi place acest cuvint "agata", pentru mine e mai valabil cuvintul de a face cunoshtintsa... sh aceasta se poate de facut oriunde sh in orice situatsie! Principal e sa shtii cum sa incepi... apoi restul merge de la sine!
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Data de inscriere : 05/11/2007
Subiecte similare
» Propuneri. Întrebări. Sugestii.
» Exclusiv pentru barbati
» Te culci cu mine pentru 100$?
» Pentru ce ne trebuie skoala?
» Sugestii pentru SITE-ul nostru!
» Exclusiv pentru barbati