CFBC te tzine minte!!!
+2
giku87
Dima
6 participanți
Pagina 1 din 1
CFBC te tzine minte!!!
Pentru cei ce au pierdut numere de telefoane, adrese sau care abia au inteles ca trebuia sa le ia mai devreme!
De asemenea aici puteti marturisi cine shi unde s-a angajat shi ce salariu are
De asemenea aici puteti marturisi cine shi unde s-a angajat shi ce salariu are
Dima- Admin
-
Numarul mesajelor : 278
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007
hihi Ia ce am gassit :))
Salut ) poate gasesc timp shi intru la voi forum, intersant vad ca se disuta ceva:)
heeee Dima vrei shi aslariu shi impozite sa scoti de pe noi Hahaaaaa
giku87- Junior
-
Numarul mesajelor : 46
Varsta : 37
Data de inscriere : 27/01/2008
Re: CFBC te tzine minte!!!
giku87 a scris:Salut ) poate gasesc timp shi intru la voi forum, intersant vad ca se disuta ceva:)
Nu am avut asha planuri pt ca shi eu termin anul asta shi, nu de alta, dar ajung in locul vostru!!!
Dima- Admin
-
daa... parca ma vad si pe mine pestre vre-un an intrind aici pe topicu asta si plingind in pumni dupa cfbc-ul nostru iubit! sh-o sa ma gindesc, unde au zburat acesti ani atit de repede... ei da acu, hai sa ne bucuram ca suntem inca impreuna! da sincer sa fiu, in 3 ani de colegiu, nu m-am simtit niciodata plictisit la cfbc!
Romka a scris:daa... parca ma vad si pe mine pestre vre-un an intrind aici pe topicu asta si plingind in pumni dupa cfbc-ul nostru iubit! sh-o sa ma gindesc, unde au zburat acesti ani atit de repede... ei da acu, hai sa ne bucuram ca suntem inca impreuna! da sincer sa fiu, in 3 ani de colegiu, nu m-am simtit niciodata plictisit la cfbc!
Peace, BROTHER!!!!!
Inq oleq shi scapa colegiul de mine!!!! Imi va fi dor de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dima- Admin
-
:)) unde te duci?
Dimaaa:))) a Dima viii la UtM la anu???? )(coloreaza-ti viata ) ) sau tot la ASE
giku87- Junior
-
Numarul mesajelor : 46
Data de inscriere : 27/01/2008
giku87 a scris:Dimaaa:))) a Dima viii la UtM la anu???? )(coloreaza-ti viata ) ) sau tot la ASE
Eu deamu invat la ASEM la Finante si Banci!!! Asha k eu deam is student in deplinul sens al cuvintului, adiq chiar dublu student
Da UTM-ul si fara mine se descurca!!
Dima- Admin
-
...
sa inteleg ca acest subiect se discuta pentru a-i ajuta d-lui Benes la o evidenta mai exacta a absolventilor CFBC???????
pentru ca in asa caz ar fi foarte interesant!
dumi- Pioner
-
Numarul mesajelor : 51
Data de inscriere : 03/02/2008
dumi a scris:sa inteleg ca acest subiect se discuta pentru a-i ajuta d-lui Benes la o evidenta mai exacta a absolventilor CFBC???????
Asta ar insemna ca D-nul Benes va fi dezamagit de numarul de vizitatori ai temei respective
Dima- Admin
-
Dima a scris:dumi a scris:sa inteleg ca acest subiect se discuta pentru a-i ajuta d-lui Benes la o evidenta mai exacta a absolventilor CFBC???????
Asta ar insemna ca D-nul Benes va fi dezamagit de numarul de vizitatori ai temei respective
pai asta din cauza ca nu promovati destul forumul, aici trebuie actiuni de marketing, si inca urgent
dumi- Pioner
-
dumi a scris:Dima a scris:dumi a scris:sa inteleg ca acest subiect se discuta pentru a-i ajuta d-lui Benes la o evidenta mai exacta a absolventilor CFBC???????
pai asta din cauza ca nu promovati destul forumul, aici trebuie actiuni de marketing, si inca urgent
Absolut de acord, numa k asta nu mai e in competentza mea, adiq in grija mea.... da treb de gandit ceva!!!
Dima- Admin
-
am senzatia ca benes aista ii fost securist...
Shurick- Embrion
-
Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 21/01/2008
HAAAAHAAAA ! Si eu ma gandeam asha. Om mai ciudat nu am vazut...Shurick a scris:am senzatia ca benes aista ii fost securist...
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/11/2007
stelistu a scris:HAAAAHAAAA ! Si eu ma gandeam asha. Om mai ciudat nu am vazut...Shurick a scris:am senzatia ca benes aista ii fost securist...
hahaha .... Nu cred ca domnul Benes e cel mai straniu om din CFBC, pur si simplu are o faima perpetua din generatii in generatii. Interesant, de cand s-a inceput?
dumi- Pioner
-
Subiecte similare
» de ce CFBC????
» CFBC
» Miss CFBC!!!!
» www.muligambia.com! Cel mai haios site din Moldova!
» Defectele CFBC!
» CFBC
» Miss CFBC!!!!
» www.muligambia.com! Cel mai haios site din Moldova!
» Defectele CFBC!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum