Forumul elevilor din Colegiul Financiar-Bancar
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cadouri 2009

2 participanți

In jos

Cadouri 2009 Empty Cadouri 2009

Mesaj  Petruccio Vin Dec 12, 2008 11:04 pm

Stiu ca sunt foarte multe persoane care se ocupa cu productia companiei "Oriflame", insa oricum, va aduc la cunostinta ca daca doriti sa faceti vreun cadou cuiva de sarbatori, si acel cadou ati vrea sa fie din cosmetica, nu ezitati sa apelati la mine. Daca vreti sa aflati disponibilitatea unui oarecare produs, puteti apela la mine. Eu permanent am acces la net cand ma aflu in colegiu si respectiv va pot spune imediat ce este in stoc si ce nu este. Oricum, de ceva: 067.267.322 - Petruccio. Smile
Si apropos vorbind de cadouri: cine si ce cadouri a luat sau are de gand sa ia pentru cei dragi de Craciun? Personal, i-am cumparat iubitei mele un set de mergele pentru gat, un parfum si o felicitare rendeer (desigur ca de la Oriflame). De asemenea, de la acelasi producator, mamei i-am cumparat 2 lumanari in forma de brad, iar tatalui, un fel de imbracaminte pentru sticle (vin, vodka, sampanie, orice). santa
Petruccio
Petruccio
VIP
VIP

masculin
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008

Sus In jos

Cadouri 2009 Empty Re: Cadouri 2009

Mesaj  adriancik92 Sam Dec 13, 2008 12:47 am

Petruccio a scris:Stiu ca sunt foarte multe persoane care se ocupa cu productia companiei "Oriflame", insa oricum, va aduc la cunostinta ca daca doriti sa faceti vreun cadou cuiva de sarbatori, si acel cadou ati vrea sa fie din cosmetica, nu ezitati sa apelati la mine. Daca vreti sa aflati disponibilitatea unui oarecare produs, puteti apela la mine. Eu permanent am acces la net cand ma aflu in colegiu si respectiv va pot spune imediat ce este in stoc si ce nu este. Oricum, de ceva: 067.267.322 - Petruccio. Smile
Si apropos vorbind de cadouri: cine si ce cadouri a luat sau are de gand sa ia pentru cei dragi de Craciun? Personal, i-am cumparat iubitei mele un set de mergele pentru gat, un parfum si o felicitare rendeer (desigur ca de la Oriflame). De asemenea, de la acelasi producator, mamei i-am cumparat 2 lumanari in forma de brad, iar tatalui, un fel de imbracaminte pentru sticle (vin, vodka, sampanie, orice). santa

ink un coleg de serviciu Very Happy
in ceea ce priveste cadourile inca nu am cumparat nimik fiindca nu am avut timp.dar in orice caz nu o sa procur ceva de la oriflame Smile
adriancik92
adriancik92
Generalisimus
Generalisimus

feminin
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008

Sus In jos

Mesaj  Petruccio Sam Dec 13, 2008 11:22 am

De ce n-ai sa procuri de la Oriflame? Shocked
Petruccio
Petruccio
VIP
VIP

masculin
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008

Sus In jos

Mesaj  adriancik92 Sam Dec 13, 2008 7:20 pm

Petruccio a scris:De ce n-ai sa procuri de la Oriflame? Shocked
hmm..pai nu prea am dispo de cumparat de acolo...
adriancik92
adriancik92
Generalisimus
Generalisimus

feminin
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat