Cadouri 2009
2 participanți
Pagina 1 din 1
Cadouri 2009
Stiu ca sunt foarte multe persoane care se ocupa cu productia companiei "Oriflame", insa oricum, va aduc la cunostinta ca daca doriti sa faceti vreun cadou cuiva de sarbatori, si acel cadou ati vrea sa fie din cosmetica, nu ezitati sa apelati la mine. Daca vreti sa aflati disponibilitatea unui oarecare produs, puteti apela la mine. Eu permanent am acces la net cand ma aflu in colegiu si respectiv va pot spune imediat ce este in stoc si ce nu este. Oricum, de ceva: 067.267.322 - Petruccio.
Si apropos vorbind de cadouri: cine si ce cadouri a luat sau are de gand sa ia pentru cei dragi de Craciun? Personal, i-am cumparat iubitei mele un set de mergele pentru gat, un parfum si o felicitare (desigur ca de la Oriflame). De asemenea, de la acelasi producator, mamei i-am cumparat 2 lumanari in forma de brad, iar tatalui, un fel de imbracaminte pentru sticle (vin, vodka, sampanie, orice).
Si apropos vorbind de cadouri: cine si ce cadouri a luat sau are de gand sa ia pentru cei dragi de Craciun? Personal, i-am cumparat iubitei mele un set de mergele pentru gat, un parfum si o felicitare (desigur ca de la Oriflame). De asemenea, de la acelasi producator, mamei i-am cumparat 2 lumanari in forma de brad, iar tatalui, un fel de imbracaminte pentru sticle (vin, vodka, sampanie, orice).
Petruccio- VIP
-
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008
Re: Cadouri 2009
Petruccio a scris:Stiu ca sunt foarte multe persoane care se ocupa cu productia companiei "Oriflame", insa oricum, va aduc la cunostinta ca daca doriti sa faceti vreun cadou cuiva de sarbatori, si acel cadou ati vrea sa fie din cosmetica, nu ezitati sa apelati la mine. Daca vreti sa aflati disponibilitatea unui oarecare produs, puteti apela la mine. Eu permanent am acces la net cand ma aflu in colegiu si respectiv va pot spune imediat ce este in stoc si ce nu este. Oricum, de ceva: 067.267.322 - Petruccio.
ink un coleg de serviciu
in ceea ce priveste cadourile inca nu am cumparat nimik fiindca nu am avut timp.dar in orice caz nu o sa procur ceva de la oriflame
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
De ce n-ai sa procuri de la Oriflame?
Petruccio- VIP
-
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008
hmm..pai nu prea am dispo de cumparat de acolo...Petruccio a scris:De ce n-ai sa procuri de la Oriflame?
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum