Tunsori & coafuri + piercinguri & tatoo-uri
+14
rococo
ingeras
god_father
Platina
DerskY[You Got No GamE]
Sat
Victoria
n_p
Kornelius
Wasea
Dima
Hinku
Cristina
Romka
18 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Tunsori & coafuri + piercinguri & tatoo-uri
Am auzit ca amu, pentru fete e la moda tunsoarea scurta, ca da aere de inteligentza shi de businesswoman... Iar pentru noi, mujicii - "Boney M is back"... Ce ziceti?
Ultima editare efectuata de catre in Dum Noi 04, 2007 11:55 pm, editata de 2 ori
Hmmm
Eu ash zice ca depinde cui... Da fete cu chelie... interesant ar fi!
Dima- Admin
-
Numarul mesajelor : 278
Varsta : 36
Data de inscriere : 02/11/2007
Re: Tunsori & coafuri + piercinguri & tatoo-uri
ei nu shtiu daca inteligentza la fete se remarca prin tunsoare, da imi imaginez un trend prin cfbc cu peruci cit o minge de baschet,atunci la ora de sport in loc de alergare usoara se va creea o priveliste de dansul mingilor coafate
Cristina- Embrion
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 35
!
barbatul trebuie sa fie barbat, da nu par lung cercei ....
Femeile trebuie sa fie femei!
Hinku- Embrion
-
Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 03/11/2007
Iaqa unde se ascunde adevarul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hinku a scris:barbatul trebuie sa fie barbat, da nu par lung cercei ....
Dima- Admin
-
Nu shtiu, Nu shtiu...
Eu n-am nimik impotriva la stilul parului la ambele sexe... ceea ce tsine de piercing sau tatoo la fete sunt impotriva!!!
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/11/2007
WOW
Wasea, da shi eshti asha de indiferent fatza de tunsori?
Apropo, a aparut o idee - hai sa te frezam chel!
Dima- Admin
-
da nu nafig...
ei amush... atita m-am chinuit sa-mi cresc paru da tu!
Wasea- Admin
-
Pircing?gg...La unele fete chiar le sta cu pearcing....mie imi place in Limba, se-asupra ochiului,pe nasuk(da s fie ceva foarte finshi draguts), shi buriK....hehe>>> as vrea s ma intilnesc cu asa fata
TATOO?..daca e ceva fin shi nu prea mare credca s-ar fi privit chiar destul de COOL
Frizuri? Stilul RAVE imi place! dar iaka pe mine inca nu am incercat dar la unii chiar le sta bine!
eu inca ma gindeam sa-mi vopsesc parul! Multi sint impotriva shi nu intseleg chestia cu vopsitul dar ar trebui sa intsaleaga ca daca iti vopsesti parul asta nu inseamna ca esti GAY sau ce mai cred unii....
TATOO?..daca e ceva fin shi nu prea mare credca s-ar fi privit chiar destul de COOL
Frizuri? Stilul RAVE imi place! dar iaka pe mine inca nu am incercat dar la unii chiar le sta bine!
eu inca ma gindeam sa-mi vopsesc parul! Multi sint impotriva shi nu intseleg chestia cu vopsitul dar ar trebui sa intsaleaga ca daca iti vopsesti parul asta nu inseamna ca esti GAY sau ce mai cred unii....
Kornelius- Senior
-
Numarul mesajelor : 104
da ,deacord..dar shtii cum acum MODA dicteaza oamenilor felul cum ar trebuie sa arate.......shtii este o vb "mii frig de ............ dar de moda nu ma las"Hinku a scris:barbatul trebuie sa fie barbat, da nu par lung cercei ....
n_p- Pioner
-
Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 10/11/2007
Dima a scris:Wasea, da shi eshti asha de indiferent fatza de tunsori?
oooooo ideie super! ash da orce sa vad totsi baietsii din cfbc ka bobocii
n_p- Pioner
-
Kornelius a scris:Pircing?gg...La unele fete chiar le sta cu pearcing....mie imi place in Limba, se-asupra ochiului,pe nasuk(da s fie ceva foarte finshi draguts), shi buriK....hehe>>> as vrea s ma intilnesc cu asa fata
da eu am asha o prietena .............de fapt nu are pearcing deasupra okiului... cel mai kassna .are TATOO in asha un lokushor..uhhhhhhhhhhhhh
n_p- Pioner
-
Wasea a scris:Eu n-am nimik impotriva la stilul parului la ambele sexe... ceea ce tsine de piercing sau tatoo la fete sunt impotriva!!!
Mai, mai, mai ce baiat consrvativ, Vasi, da iti inchipui acolo, prietena ta si-a facut tatuaj cu numele tau?!!!!
Ce-ai face?
Victoria- Tricky-Vicky
-
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 34
La TOP!!!!
Acum sunt in moda coafuri in stilul Nefertiri, cu breton drept taiat si par drept pina la umeri!
Deasemenea sunt foarte in top culorole- sur, negru indigo, ochelarii, in orice sezon si minusile
Iar p/u voi BAIETI pregatiti-va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La anul vin in top- FUSTELE MINI!!!!!!!!, p/u fete normal ca!
Deasemenea sunt foarte in top culorole- sur, negru indigo, ochelarii, in orice sezon si minusile
Iar p/u voi BAIETI pregatiti-va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La anul vin in top- FUSTELE MINI!!!!!!!!, p/u fete normal ca!
Victoria- Tricky-Vicky
-
Numarul mesajelor : 20
Victoria a scris:Wasea a scris:Eu n-am nimik impotriva la stilul parului la ambele sexe... ceea ce tsine de piercing sau tatoo la fete sunt impotriva!!!
Mai, mai, mai ce baiat consrvativ, Vasi, da iti inchipui acolo, prietena ta si-a facut tatuaj cu numele tau?!!!!
Ce-ai face?
Ash lua fierul de calcat shi...
da vapsheta nu shtiu chiar, la altcineva imi place dar la persoanele dragi nu prea!
Wasea- Admin
-
Cineva zicea ca vine in moda coafura la baieti tip dar daca ii mai vedem si in fusta mini ne ramine doar sa ne schimbam cu locurile?
Cristina- Embrion
-
Numarul mesajelor : 12
Nu este drept ce s-a mentionat despre coafuri baietesti. --> in asa stil ai anilor '80. Este absurd. N-am vazut nici un on im Chisinau cu asa ceva.
Sat- Bebe
-
Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 21/11/2007
shea mai buna pricioska pentru pazanii ii ku paru skurt....shi fseoo....da nu ku paru pin la jenunchi....
DerskY[You Got No GamE]- Bebe
-
Data de inscriere : 20/11/2007
Dersky.,... nu este drept. !!!!! Baietii cu parul mai lung sau o coafura la moda in stil emo sau asha ceva sunt cu mult mai interesanti. Imi plac baieti care au un pic de stil si de respec fata de propria aratare.
Sat- Bebe
-
Data de inscriere : 21/11/2007
Sat a scris:Dersky.,... nu este drept. !!!!! Baietii cu parul mai lung sau o coafura la moda in stil emo sau asha ceva sunt cu mult mai interesanti. Imi plac baieti care au un pic de stil si de respec fata de propria aratare.
eu is baiet da poliubomu +100000000
Kornelius- Senior
-
DERSKY! BRAVOODerskY[You Got No GamE] a scris:shea mai buna pricioska pentru pazanii ii ku paru skurt....shi fseoo....da nu ku paru pin la jenunchi....
ya sa vezi cei de interesant kind stai de exemploo in parc shi vezi sta CEVA in piciore sau fata sau bayat nu intselegi cu pipa, cu mii shi sute de pisrsuri.tatoo shi variante shi ashteapta.....dupa idee ar trebui sa fie un bayat asha e dupa lege ....din curiozitate am stat sa vad cine sau mai precis Ce va veni in intimpinare ,,,aga am mai vruto a venit fix asha un "ONO" nemtsii sa shtie cei
n_p- Pioner
-
Stilul parului iaitsogolovyh ma irita la culme... sper k ma-tsi intseles!
Wasea- Admin
-
n_p a scris:Kornelius a scris:Pircing?gg...La unele fete chiar le sta cu pearcing....mie imi place in Limba, se-asupra ochiului,pe nasuk(da s fie ceva foarte finshi draguts), shi buriK....hehe>>> as vrea s ma intilnesc cu asa fata
da eu am asha o prietena .............de fapt nu are pearcing deasupra okiului... cel mai kassna .are TATOO in asha un lokushor..uhhhhhhhhhhhhh
Ini Fashi cunoshtintsa?
Kornelius- Senior
-
vau si io:)
io spre exemplu am o atitudine pozitiva si pentru tattoo-uri,si pentru pierc...dar sa cunoasca limita decentei si sa fie doar pentru a imbunatati imaginea persoanei...
la faza cu tatuajele e mai dificil,daca-ti faci din alea permanente 100%,pe viitor iti pot provoca probleme...
iar pe piercing sunt fixata,dar nu pot sa-mi pun din cauza ca fac sport,iar dupa ce esti gaurita minim o luna tre sa stai in pauza...uite asa,,,,,dar oricu vreau:),obsesie....
p.s.....ma inspira mult si pierc-ul in limba....,la ala cel putin poti face sport,daca nu alt gen de ''efort''...,hai ca-s perversa si sa nu spun prea multe din neatentie
la faza cu tatuajele e mai dificil,daca-ti faci din alea permanente 100%,pe viitor iti pot provoca probleme...
iar pe piercing sunt fixata,dar nu pot sa-mi pun din cauza ca fac sport,iar dupa ce esti gaurita minim o luna tre sa stai in pauza...uite asa,,,,,dar oricu vreau:),obsesie....
p.s.....ma inspira mult si pierc-ul in limba....,la ala cel putin poti face sport,daca nu alt gen de ''efort''...,hai ca-s perversa si sa nu spun prea multe din neatentie
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Data de inscriere : 15/11/2007
Platina a scris:io spre exemplu am o atitudine pozitiva si pentru tattoo-uri,si pentru pierc...dar sa cunoasca limita decentei si sa fie doar pentru a imbunatati imaginea persoanei...
heh...nice! Imi place shi mie piercing-ul in limba la fete! E tare sexy!
Da cu ce sport te ocupi?
De tatoo pot spune k in tineretse e fine, pin pe la vreo 30 ani, apoi pe nimeni mai mult nu le intereseaza asha gen de frumushatsa! Mai ales k cu timpul se decoloreaza shi mai ales pe pielea zbircita nu cred k ar arata asha de fine!
Wasea- Admin
-
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum