Banii sau Dragostea?
+4
god_father
Petruccio
rococo
adriancik92
8 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
Re: Banii sau Dragostea?
Foaarte grea intrebare !!!! Dar tinand cont ca eu sunt o persoana foarte realista , am ales banii !! Banii pan la urma iti aduc tie fericirea si celorlalti, daca mai daruiesti si ceva!!! Eu o sa fiu un mare filantrop daca o sa am multi bani! Hi
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/11/2007
Depinde in ce situatie am sa fiu. Insa la moment am votat pentru bani.
Petruccio- VIP
-
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008
dar al moment de ce ai ales banii?Petruccio a scris:Depinde in ce situatie am sa fiu. Insa la moment am votat pentru bani.
radu imi pare rau..
-
adriancik92 a scris:radu imi pare rau..
NU trebuie sa-ti para, exista oameni diferiti!! dA sa nu crezi ca nu sunt fericit!! Sunt foarte fericit! Sunt o persoana optimista! Dar stii cum, lumea se schimba ....
rococo- King of forum
-
rococo a scris:adriancik92 a scris:radu imi pare rau..
NU trebuie sa-ti para, exista oameni diferiti!! dA sa nu crezi ca nu sunt fericit!! Sunt foarte fericit! Sunt o persoana optimista! Dar stii cum, lumea se schimba ....
eh..te cunosc.. si presupuneam k asa o sa raspunzi..e adevarat..oamenii se schimba..si cateodata schimbarile pot fi majore..in spre rau.. de cele mai multe ori
-
dfsd
da eu o sa aleg Dragostea banii se fak, dar o dragoste adevarata nuuuuu
P.S. nici o sotie nu va fi mai perfecta decit cea care tea ajutat sa treci prin greutati, care te sustinut in situatiile dificile si crizele prin care ai trecut, in cursa de imbogatire
P.S. nici o sotie nu va fi mai perfecta decit cea care tea ajutat sa treci prin greutati, care te sustinut in situatiile dificile si crizele prin care ai trecut, in cursa de imbogatire
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007
rar gaseshti asa gandire la baieti.. bravo..eu iti ustin ideea..god_father a scris:da eu o sa aleg Dragostea banii se fak, dar o dragoste adevarata nuuuuu
PS: dar votul?
-
Pentru ca-mi plac banii. Cu ei ai orice.adriancik92 a scris:dar al moment de ce ai ales banii?Petruccio a scris:Depinde in ce situatie am sa fiu. Insa la moment am votat pentru bani.
radu imi pare rau..
Petruccio- VIP
-
Petruccio a scris:Pentru ca-mi plac banii. Cu ei ai orice.adriancik92 a scris:dar al moment de ce ai ales banii?Petruccio a scris:Depinde in ce situatie am sa fiu. Insa la moment am votat pentru bani.
radu imi pare rau..
oare chiar orice?
nu sunt de acord...
-
Da. Nu uita ca banii conduc lumea.
Petruccio- VIP
-
De fapt nu înţeleg de ce mereu trebuie să facem alegeri.
Dacă pretindem a fi oameni în adevăratul sens--trebuie să le avem pe amîndouă...bine,acum nu vorbesc despre iubiri perfecte şi averi de miliarde...Un om normal,în toată capacitatea fizică şi intelectuală nu e nevoit a jertfi nu ştiu ce pentru alt nu ştiu ce...
Dragostea nu e o jertfire,iar banii nu sunt scopul primordial al vieţii.
Dacă pretindem a fi oameni în adevăratul sens--trebuie să le avem pe amîndouă...bine,acum nu vorbesc despre iubiri perfecte şi averi de miliarde...Un om normal,în toată capacitatea fizică şi intelectuală nu e nevoit a jertfi nu ştiu ce pentru alt nu ştiu ce...
Dragostea nu e o jertfire,iar banii nu sunt scopul primordial al vieţii.
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Data de inscriere : 15/11/2007
Nu ştiu... eu am ales banii! Căci în zilele de azi cea mai puternică dragoste e faţă de sine şi de bani! Iar eu sunt deacord cu asta...
Wasea- Admin
-
Numarul mesajelor : 363
Data de inscriere : 05/11/2007
Petruccio a scris:Da. Nu uita ca banii conduc lumea.
nu sunt de acord..
cu bani nu o sa poti cumpara sufletului unui om.. care sa tina cu adevarat la tine ( si aici nu e vorba numai de dragoste)
iar un alt exemplu poate fi sanatatea omului.. nu banii rezolva totul.. e adevarat k ei ajuta.. iti dau influetza.. iti fac bucurie si e si normal k ne simtim bien cand avem de toate.. dar orikum sufletului omului e ca o floare.. iar banii reprezinta niste viermi.... care pe zi ce trece acapareaza tot mai mult floarea.. si la urma ea moare ku totul... asa e si omul ganditi-va si al frumos people.. k totusi aveti parte de ceva frumos in fiecare zi.. bucurati-va de asta.. si nu va ganditi ca daca o sa aveti bani o sa aveti totul.. ganditiva k o sa aveti toul daca o sa aveti si sufletul impakat... si bani indeajuns.. nu neglijati unul din cele mai importante aspecte ale noastre
PS: sunt de acord cu Platina
-
Eu sunt de acord cu Petruccio ! Intr-adevar banii sunt decisivi !!! Efectele goanei dupa bani au o scara infinit mai mare decat celelalte lucruri de pe Pamant ! Razboaie, conflicte, crize, bucurii imense .... de toate !
rococo- King of forum
-
:-(
cit de greu nar fi sa sesizam chetia ca in ziua de azi , dragoste adevarata nu mia exista, insa chiar de exista pai una intrun milion de perechi, dar restul perechilor ce fac,
sorry dar asa sa schimbat merntalitatea si nu mia putem si atit de romantici, chiar de sunt optimista nu mai cred de mult in dragoste adevarata fara participarea banilor.
sad
sorry dar asa sa schimbat merntalitatea si nu mia putem si atit de romantici, chiar de sunt optimista nu mai cred de mult in dragoste adevarata fara participarea banilor.
sad
ingeras- VIP
-
Numarul mesajelor : 289
Data de inscriere : 16/11/2007
sda
unde este dragoste vor fi si bani
god_father- VIP
-
Numarul mesajelor : 274
Data de inscriere : 20/11/2007
rococo a scris:Eu sunt de acord cu Petruccio ! Intr-adevar banii sunt decisivi !!! Efectele goanei dupa bani au o scara infinit mai mare decat celelalte lucruri de pe Pamant ! Razboaie, conflicte, crize, bucurii imense .... de toate !
-
god_father a scris:unde este dragoste vor fi si bani
-
haide bre'...ce e cu gîndirea asta?
Unii dramatizează într-un hal de mă umflă rîsul,alţii divinizează banii de parcă şi-ar vinde mamele pentru ei...
Dacă nu crezi în dragoste,îţi zic direct---eşti un imatur,dacă eşti obsedat de bani---eşti un pierdut!
La un moment dat,dragostea se stinge,ia alte forme, iar tu fără bani şi fără dragoste îţi sugi degetul...la un ''alt'' moment dat ajungi cu conturi în bancă şi cu o familie bolnavă (sens conotativ) şi aici plăcerea de împlinire caut-o măcar pe Lună că tot n-o găseşti.
Vă zic,nu mai dramatizaţi unii şi alţii nu vă mai daţi marii duri care vor doar bani şi bani...
A fi om nu înseamă a avea una sau alta,a fi om înseamnă a le avea pe ambele.Majoritatea are valori false sau nu are valori deloc,maturizaţi-vă,citiţi cărţi,făceţi ceva din voi!
Unii dramatizează într-un hal de mă umflă rîsul,alţii divinizează banii de parcă şi-ar vinde mamele pentru ei...
Dacă nu crezi în dragoste,îţi zic direct---eşti un imatur,dacă eşti obsedat de bani---eşti un pierdut!
La un moment dat,dragostea se stinge,ia alte forme, iar tu fără bani şi fără dragoste îţi sugi degetul...la un ''alt'' moment dat ajungi cu conturi în bancă şi cu o familie bolnavă (sens conotativ) şi aici plăcerea de împlinire caut-o măcar pe Lună că tot n-o găseşti.
Vă zic,nu mai dramatizaţi unii şi alţii nu vă mai daţi marii duri care vor doar bani şi bani...
A fi om nu înseamă a avea una sau alta,a fi om înseamnă a le avea pe ambele.Majoritatea are valori false sau nu are valori deloc,maturizaţi-vă,citiţi cărţi,făceţi ceva din voi!
Platina- Veteran
-
Numarul mesajelor : 160
Data de inscriere : 15/11/2007
adriancik92 a scris:rococo a scris:Eu sunt de acord cu Petruccio ! Intr-adevar banii sunt decisivi !!! Efectele goanei dupa bani au o scara infinit mai mare decat celelalte lucruri de pe Pamant ! Razboaie, conflicte, crize, bucurii imense .... de toate !
Stiu ca nu iti place, dar.... este realitatea !! PEace!
rococo- King of forum
-
Apropooo. a aparut VAseaaaaaaaa moderatorul ! Mai Vasîli unde ai dispărut ??? Maaa da ce fel de statut mai am si eu: "Generalisimus..." asta e bine sau e rau ??... nu ma prinde nimeni din urma?? Vasea... cum de m-ai lasat in urma ??????
rococo- King of forum
-
rococo a scris:Apropooo. a aparut VAseaaaaaaaa moderatorul ! Mai Vasîli unde ai dispărut ??? Maaa da ce fel de statut mai am si eu: "Generalisimus..." asta e bine sau e rau ??... nu ma prinde nimeni din urma?? Vasea... cum de m-ai lasat in urma ??????
heh... păi se pot întîmpla şi astfel de minuni de sărbători
întreabă-l pe Roma de status căci el le-a alcătuit!
Wasea- Admin
-
Eu nu înţeleg una: noi ducem nişte dezbateri pe tema aceasta, însă aşa şi nu înţeleg ce ai avut în vedere adriancik92, când ai pus întrebarea "Banii sau dragostea?". În ce caz ar fi trebuit să fie pusă această întrebare? Când nu avem pe nimeni, când nu avem bani, când suntem pe cale de a pierde iubirea, când trebuie să plecăm în deplasare...când?
Petruccio- VIP
-
Hmm... ai dreptate, ţi-aş spune eu! Cred că e vorba de caz! Nu m-am gîndit la aşa variante!
Wasea- Admin
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum