Banii sau Dragostea?
+4
god_father
Petruccio
rococo
adriancik92
8 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Banii sau Dragostea?
Petruccio a scris:Eu nu înţeleg una: noi ducem nişte dezbateri pe tema aceasta, însă aşa şi nu înţeleg ce ai avut în vedere adriancik92, când ai pus întrebarea "Banii sau dragostea?". În ce caz ar fi trebuit să fie pusă această întrebare? Când nu avem pe nimeni, când nu avem bani, când suntem pe cale de a pierde iubirea, când trebuie să plecăm în deplasare...când?
ok....voi incerca sa iti raspund in felul in care sa intelegi..
fie situatia initiala k esti o persoana care nu are iubit/iubita si este la un inceput de drum.. adika are un salariu foarte foarte modest
( insa daca e o persoana inteligenta si descurcareata are posibilitatea de a creste in cariera)
in acest caz tu ce Alegi?
adriancik92- Generalisimus
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 31
Data de inscriere : 22/08/2008
rococo a scris:adriancik92 a scris:rococo a scris:Eu sunt de acord cu Petruccio ! Intr-adevar banii sunt decisivi !!! Efectele goanei dupa bani au o scara infinit mai mare decat celelalte lucruri de pe Pamant ! Razboaie, conflicte, crize, bucurii imense .... de toate !
Stiu ca nu iti place, dar.... este realitatea !! PEace!
fii serios.. e adevarat k realitatea e foarte cruda.. si sunt de acord.. caci am patit si eu multe.. dar orikum nu trebuie sa dramatizam..caci mai gasim si ceva bun in lumea asta
-
radu..las k te prind eu din urma..
-
Eeee, eu sunt un om foarte fericit... inca nu am nevoie de dragoste pt a fi fericit !!! Nu dramatizez niciodata ! Dimpotriva, eu ii sfatuiesc pe unii sa nu dramatizee !adriancik92 a scris:fii serios.. e adevarat k realitatea e foarte cruda.. si sunt de acord.. caci am patit si eu multe.. dar orikum nu trebuie sa dramatizam..caci mai gasim si ceva bun in lumea asta
rococo- King of forum
-
Numarul mesajelor : 502
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/11/2007
rococo a scris:Eeee, eu sunt un om foarte fericit... inca nu am nevoie de dragoste pt a fi fericit !!! Nu dramatizez niciodata ! Dimpotriva, eu ii sfatuiesc pe unii sa nu dramatizee !adriancik92 a scris:fii serios.. e adevarat k realitatea e foarte cruda.. si sunt de acord.. caci am patit si eu multe.. dar orikum nu trebuie sa dramatizam..caci mai gasim si ceva bun in lumea asta
poate k ink nu ai nevoie..dar o sa ajungi la un moment cand o sa vrei pe cineva alaturi
-
Nu înţeleg: şi ce dacă n-am iubită, asta înseamna că trebuie să las ceea cu ce mă ocup şi să-mi caut dragostea?adriancik92 a scris:Petruccio a scris:Eu nu înţeleg una: noi ducem nişte dezbateri pe tema aceasta, însă aşa şi nu înţeleg ce ai avut în vedere adriancik92, când ai pus întrebarea "Banii sau dragostea?". În ce caz ar fi trebuit să fie pusă această întrebare? Când nu avem pe nimeni, când nu avem bani, când suntem pe cale de a pierde iubirea, când trebuie să plecăm în deplasare...când?
fie situatia initiala k esti o persoana care nu are iubit/iubita si este la un inceput de drum.. adika are un salariu foarte foarte modest
( insa daca e o persoana inteligenta si descurcareata are posibilitatea de a creste in cariera)
Petruccio- VIP
-
Numarul mesajelor : 230
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/11/2008
rococo, tu idee n-ai ce inseamnă "a fi îndrăgostit". La cât de mult eşti fericit acum, îndrăgostindu-te, fericirea ta se va dubla sau tripla. Iar în caz că mai apoi ai s-o pierzi, n-ai să mai fii la fel de fericit, cum erai până a fi îndrăgostit.rococo a scris:Eeee, eu sunt un om foarte fericit... inca nu am nevoie de dragoste pt a fi fericit !!! Nu dramatizez niciodata ! Dimpotriva, eu ii sfatuiesc pe unii sa nu dramatizee !adriancik92 a scris:fii serios.. e adevarat k realitatea e foarte cruda.. si sunt de acord.. caci am patit si eu multe.. dar orikum nu trebuie sa dramatizam..caci mai gasim si ceva bun in lumea asta
Petruccio- VIP
-
Petruccio a scris:Nu înţeleg: şi ce dacă n-am iubită, asta înseamna că trebuie să las ceea cu ce mă ocup şi să-mi caut dragostea?adriancik92 a scris:Petruccio a scris:Eu nu înţeleg una: noi ducem nişte dezbateri pe tema aceasta, însă aşa şi nu înţeleg ce ai avut în vedere adriancik92, când ai pus întrebarea "Banii sau dragostea?". În ce caz ar fi trebuit să fie pusă această întrebare? Când nu avem pe nimeni, când nu avem bani, când suntem pe cale de a pierde iubirea, când trebuie să plecăm în deplasare...când?
nu e vorba de cautat...
o sa-ti relatez un alt caz.. doar k sa ma gandesc cum sa o fac mai bine astfel incat sa ma intelegi corect
-
Wasea a scris:
heh... păi se pot întîmpla şi astfel de minuni de sărbători
miracles don't happen
-
Nu există miracole, există coincidenţe.
Petruccio- VIP
-
coincidente de asemenea nu exista...Petruccio a scris:Nu există miracole, există coincidenţe.
noi le initiem
-
N-ai dreptate. Cum pot eu să iniţiez o întâlnire pe stradă cu un prieten, dacă eu nici n-am avut în plan să mă văd cu el? Coincidenţa e ceva ce apare întâmplător.
Petruccio- VIP
-
Petruccio a scris:N-ai dreptate. Cum pot eu să iniţiez o întâlnire pe stradă cu un prieten, dacă eu nici n-am avut în plan să mă văd cu el? Coincidenţa e ceva ce apare întâmplător.
ai privit filmul "the secret"?
-
Petruccio- VIP
-
Petruccio a scris:Nu.
îcearcă sa îl priveşti dacă ai timp în vacanţă
şi o să vezi de ce zic aşa...nu îţî spun că totul e adevărat dar o oarecare parte e adevăr este
o foarte mică parte din acest adevăr este şi în cartea "tată bogat,tată sărac" doar că acolo se vorbeşte despre bani..
-
am ales dragostea fiindca:
1.topicul acesta e uitat de lume
2.am vrut sa par mai "sensibil"
un lucru e cert: dragostea nu te hraneste si nici loc de trai nu-ti da
1.topicul acesta e uitat de lume
2.am vrut sa par mai "sensibil"